стандартний модем як пульт SIA

W

wex-x

Guest
Привіт cleverhaeds. В даний час я намагаюся отримати дані з дому сигналізацію. Я HAV успішно установки середовища, в якій мою тривогу викликає мою ZYXEL 2864 модем, а модем відповідає на виклик. Я встановив модем Bell 103, як це повинно бути. Whe тривогу викликає модем, модем підтримує відправку 2225hz сигнал відповіді. це, здається, тому що сигналізація не відправляє 1270hz відбуваються сигналу модему. Чи є це так і має бути або тривоги, можливо, дефект? якщо я пікап телефон і використовувати свій pcspeaker відправити 1270hz тон модему входить підключеному стані і datareception починає як слід. Якщо тривога не передбачається направити 1270hz сигнал, ви знаєте, якщо є спосіб дізнатися, модем, що вона має увійти підключеному стані, не отримуючи 1270hz сигнал??

Are U ще працюємо над цим? Дозвольте мені знати, і постараюся допомогти

Привіт cleverhaeds. В даний час я намагаюся отримати дані з дому сигналізацію. Я HAV успішно установки середовища, в якій мою тривогу викликає мою ZYXEL 2864 модем, а модем відповідає на виклик. Я встановив модем Bell 103, як це повинно бути. Whe тривогу викликає модем, модем підтримує відправку 2225hz сигнал відповіді. це, здається, тому що сигналізація не відправляє 1270hz відбуваються сигналу модему. Чи є це так і має бути або тривоги, можливо, дефект? якщо я пікап телефон і використовувати свій pcspeaker відправити 1270hz тон модему входить підключеному стані і datareception починає як слід. Якщо тривога не передбачається направити 1270hz сигнал, ви знаєте, якщо є спосіб дізнатися, модем, що вона має увійти підключеному стані, не отримуючи 1270hz сигналу ???
Я також намагаюся отримати SIA повідомлення за допомогою звичайного модему. Модем підключений до АТС і AlarmCentral дзвінки модем. Я використовую послідовних команд для відповіді на виклик, і я хотів би отримати SIA повідомлення і відправити назад ACK. Не працює не було. Може хто-небудь мені крапку в правильному напрямку, про те, як налаштувати модем, щоб мати можливість встановити зв'язок. Спасибо заранее.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back