стабілітрон розсіюється розрахунок

H

hitome

Guest
хотів би знати, як розрахувати потужність стабілітрон споживання. стабілітрони в моїй схемі використовується, щоб зробити захистом від напруги. Починаючи з таблиці, я бачу тільки макс рейтинги прямого струму і прямого напруги. Але на самому, як я можу вирахувати. Ці інформаційні листки не достатньо інформації, як деякі з таблиць говорять прямого струму і напруги на 25degC. Але один я використовую не вказав. Крик:

У мене є таблиця, яка може бути корисною може. він не має інформації про силу кожного з них, хоча ви можете multiplicate Iz * Vz. побажаннями.

Збиває з пантелику питанням. Це лом захисту? Якщо це так Зеннера не повинно бути дозволено проводити при нормальної роботи схеми і розсіює потужність повинна бути дорівнює нулю. Коли відбувається перенапруження вона проведе і ваша схема повинна обмежувати загальний струм до безпечного пункту. Потім, максимальні ставки на час повинні бути прийняті до уваги. Не могли б ви пояснити, яким чином ви збираєтеся його використовувати?

привіт, дякую за відповіді. Справу закрито. Так, це застосовується як затиску VTG і немає необхідності приймати розраховувати в робочому стані. Спасибі всім.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back