стабільною crystalless OSC для мікроконтролерів?

7

7rots51

Guest
Привіт

Як ми можемо розробити стабільну схему осцилятора для введення годинник мікроконтролери (стабільним в часі і температури)?

Є IC для виконання цього завдання?

в додатках, механічних ударних виходів, як вирішити вашу проблему з OSC?

crytals не працювати в таких умовах.

Привіт

Духи MSP430 можна stebilize ИДК допомогою схеми FLL апаратної блокування

32HKZ кристала на F4xx та використання програмного забезпечення з FLL F1xxx

ИДК є кращим RC осцилятора і я використовую його як джерело для UART працює дуже добре

Bll кращих

Боби

Що таке toleance його (у відсотках) в 0 ~ 70 Діапазон темп С? 1% або нижче)?

Хіба crystalless або потреби 32 кГц кристала?

Мені потрібно рішення, без кристалів.

Якщо ви не можете мати кварцовий генератор, The Next Best Thing розраховує мережі змінного струму циклів.Стабільність і точність іншими типами осциляторів визначаються основним цінностям RLC.RC та LC помилками осцилятора встановлюються компоненти помилок.Помилки LC осцилятора встановлюються на квадратний корінь із компонент помилки.

Привіт

MSP430F2xx точної внутрішнього генератора на 2%

MSP430F1xxx і F4xxx мати 5 ~ 7% осцилятора accurecy і може бути встановлений на accurecy 2% з зовнішнього резистора на P2.5

Все найкраще

Боби

Якщо ваш продукт піддається досить велике потрясіння, стануть причиною проблем з кристалами я б сказав, що потрібно механічний захист шоку.Потрясінь не буде робити плати суглобів нічого хорошого.

Як захистити наших карт від удару?

Дуже жорстка внутрішня структура холдингу карт.М'які стискаються матеріалу навколо кадру.

Механічні сили обумовлено швидкість зміни швидкості.Якщо дошки приходять відпочити в 1 мм, як деякі поролону стискаються, а не як 0.1mm Somthing поворотах він десята частина сил.

Ви можете спробувати це.www.linear.com/pc/viewCategory.do?navId=H0, C1, C1010, C1096

Інші виробники роблять такі продукти теж.Спробуйте Максим, наприклад.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back