спрямований відгалужувач з AWR

M

mehmet89

Guest
привіт ... Мені потрібно зробити моделювання з використанням AWR для розробки спрямованого відгалужувачі але я не знаю точно AWR і спрямованості параметри відгалужувача. Чи є хто-небудь сказати мені, і чи є документування пов'язаних AWR і спрямований відгалужувач дизайну. thankss

Ваш найкращий ресурс буде підручник НВЧ схем. Як правило, вони будуть охоплювати спрямованих відгалужувачів, і дати вам дизайн рівнянь так що ви можете робити майже будь-якої версії або зміни, які ви хочете. Існує гарна, основного запису на спрямовані відгалужувачі тут: [URL = "http://www.microwaves101.com/encyclopedia/coupled_line_couplers.cfm"] спрямовані відгалужувачі [/URL] Є також деякі приклади на скріншотах, що можуть застосовуватися до вашої ситуації. Може бути, ви могли б використовувати їх значення в якості відправної точки. Крім того, ви можете налаштувати налаштувати пов'язаних об'єктів лінії ланцюга і нехай оптимізатор налаштувати ZO, ZE, інтервал, довжина і т.д., щоб знайти шукане рішення. Використання не-EM моделювання повинна йти досить швидко, але з використанням рівнянь підручник дизайн повинен давати ідеальної реалізації схеми. Крім того, переконайтеся, що пошук тут для "спрямованого відгалужувачі" і подивитися, якщо хтось ще написав про аналогічна проблема дизайну.

Може бути, ви могли б почати зі знанням технології доступні для вас:? 2D або 3D, субстрату або MMIC, і т.д. Потім ви повинні вирішити, на центральній частоті, обсяг пропускної здатності, необхідної, і кількість зв'язку. Як тільки ви вирішили на ці фактори, можна почати думати про тип муфта, яка відповідає вашим Білл: зворотна хвиля, гібриди, Ланге, слоти, борт, і т.д. Ви можете зробити моделювання дослідження з різних моделей, доступних в AWR. Уникайте EM моделювання, якщо час великий чинник!

У ставленні до U AWR можете знайти його на HTTPS: / / awrcorp.com/download/faq/english/docs/Layout/i495717.html # d0e2364 або HTTPS: / / awrcorp.com / download/faq/english/docs/Getting_Started/ch01s02.html Для спрямованого відгалужувачі і можна знайти на веб різними, що важливо: Топологія (Спрямована Bi або подвійний), Freq Band, зчеплення, спрямованості ( Ізоляція-зв'язок) Девід

привіт, пройти через прикладений документ PDF у наступних попередній пост для Спрямований відгалужувач дизайну, використовуючи AWR MWO http://www.edaboard.com/thread200549.html --- --- Manju

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back