сприяння щодо перевізника в НВІС

B

bhargav.scsvmv

Guest
Коли вибирати перевізника у фізичній дизайн? Якщо вибрати носій в логіці дизайн? Я маю на увазі якісь знання і навички необхідні для особи на вибір перевізника у фізичній конструкції або в логіці дизайн? Я отримав шанс зараз, щоб вибрати один в them.But Я не знаю, який з них вибрати для мене. Так, будь ласка, допоможіть.

Які навички необхідні? Ну, будь то інтерфейс або серверна частина, це інженер позиція, і вам необхідно вміння вирішувати питання самостійно. Запитувана людей супер просте питання, що ви можете легко знайти відповідь на, читаючи книги, наприклад, як зрушення фази на 180 градусів, як реалізувати логічного елемента з + ~ B, що різниця фаз на Т-FF, не кваліфікувати Вас як інженер. Першим кроком є навчання, як це зробити дослідний самостійно.

Які навички необхідні? Ну, будь то інтерфейс або серверна частина, це інженер позиція, і вам необхідно вміння вирішувати питання самостійно. Запитувана людей супер просте питання, що ви можете легко знайти відповідь на, читаючи книги, наприклад, як зрушення фази на 180 градусів, як реалізувати логічного елемента з + ~ B, що різниця фаз на Т-FF, не кваліфікувати Вас як інженер. Першим кроком є навчання, як це зробити дослідний самостійно.
Ну, я думаю, це не будуть неправильно, просити керівництво для першого кроку від вас.

знати технологію правильно ... Є хороші базові знання в області обробки МОП і КМОП. .. Якщо ви більше зацікавлені у фізичній частині дизайну можна вибрати фізичний дизайн .. Якщо ви розбираєтеся в Verilog кодування і хорошою функціональністю знань ви можете вибрати інтерфейс ..

Для інтерфейсних і НВІС повинні мати гарний цифрової основи дизайну, навички програмування (ЛВП, C, сценаріїв).

знати технологію правильно ... Є хороші базові знання в області обробки МОП і КМОП ... Якщо ви більше зацікавлені у фізичній частині дизайну можна вибрати фізичний дизайн .. Якщо ви гарні на Verilog кодування і добре знання функціональності Ви можете вибрати інтерфейс ..
Я не розумію, що кожен робить у фізичному design.can хто-небудь пояснити.

Я не розумію, що кожен робить у фізичному design.can хто-небудь пояснити,
Фізичні пропозиції дизайн з дійсної реалізації RTL ..... Розміщення клітини .. маршрутизації ... годинник будівлю дерево ... перевірка компонентів ... оптимізації дизайну для кращої продуктивності ... і т.д. ..

Просто робити те, що ви любите робити.

Які основні навички Потрібно бути сильним, щоб світити у Фізико дизайну. Що перше, що потрібно вчитися, щоб стати хорошою фізичною інженера-конструктора.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Поштові додали о 23:48 --------- - Попереднє повідомлення було в 23:44 ----------</span></span>
Що таке основні знання, необхідні, щоб стати фізичні інженера-конструктора.

Освойте робочому рівні транзистор ... Перехід через макети ... пройти терміни пов'язані речі ... просто хороший твердої основи .. вам підібрати речі як тільки ви починаєте працювати ... Все найкраще

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back