спосіб зв'язку на великі відстані 3coreelectrical кабелю

M

Mesut_yigit

Guest
Привіт
У моєму останньому проекті, я повинен знайти розумний спосіб спілкування 2 ПІК пристрою в 3 км.Швидкість зв'язку може бути на рівні 115 Бод.Одна ПІК буде відправити кілька значень в інший, Uni спрямованого схема комунікації.У повідомленні буде здійснюватись безпосередньо з класичними 3 ядра, 2,5 мм2 електричного кабелю, який не використовується для передачі електроенергії більше.Через географічних умов, у мене немає можливості замінити цей кабель зі звичайним кабелем кому.

Чи може хто запропонувати належним чином?

Це виглядає як робота на дуже старих технологій телефонний модем.Деякі з оригінальних форматів документу з 25 з лишком років тому було 110 біт / сек до 300 біт / сек.

Якщо ви не змогли знайти будь-апаратні засоби для цього, ви можете зробити свій власний, використовуючи ФСК на двох несучих частотах (по одному на кожний напрямок), які добре відділяються.

Привіт,

Чи не знаю, що у вас є (кабелю мудрий), але є простий спосіб:
Цитата:

Що таке RS-485?
RS-485 дозволяє кільком пристроям (до 32), щоб спілкуватися на напівдуплексний по одній парі проводів, а також заземлюючий провід (докладніше про це пізніше), на відстані до 1200 метрів (4000 футів).
Обидва довжину мережі і кількість вузлів може бути легко розширена за допомогою різних ретрансляторів продукції на ринку.

Звичайно ви можете використовувати модем спілкуються.Ви можете використовувати модем і контроль його MCU.Тоді я думаю, що це ОК. (Без втрати в швидкості, відстані не проблема)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back