сплесків на ЕЕГ сигналів

• Thread starter charlie_chapleen
  • Start date
C

charlie_chapleen

Guest
Привіт всім. може будь-який орган скажіть мені, що Wavelet вилучення ознак хороший спосіб добування енергії або енергії ЕЕГ сигнали?

Схоже, обхідним шляхом зробити це ... якщо у вас є конкретні причини для використання вейвлетів. Ви насправді намагається витягти сигнал функції, або ви просто намагаєтеся розрахувати потужність / енергія?

На ділі я збираюся отримати потужності / енергії гамма-діапазон ЕЕГ хочу їх робити SVM для класифікації. В цілому я збираюся для аналізу гамма-сигналів група залежних людей і порівняти з іншими здорових людей. Заради цього питання Ive вирішили таким чином, щоб краще і очевидна сила або енергія, а не ШПФ. Також Ive зробили ICA на моїй ЕЕГ сировини сигнал опустити артефактів. Що ви думаєте чувак?

Я думаю, що рівень енергії залежить, наскільки хороша ваша вейвлет збігатися з ЕЕГ сигнали? Коли пік вейвлет функції нормально 1, Що це реальна сила? Потім ви можете масштабувати для Wavelet, що використовується для зіставлення ЕЕГ сигналів. Ex. Вхідний імпульс реальним розміром 1 Вт: вихідний (Wavelet) = 1 Вт?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back