спартанський контактний LOC проблема

T

Tetra

Guest
Проблема summrized в наступні кроки 1 - Мені потрібно, щоб призначити певні контакти р спартанський 2 пристрої так як я використовував різні Метод зробити це (Обмеження редактора UCF файл gnerated від Леонардо, атрибут файлу VHDL) все Метод дав позитивні результати і обмеження Редактор см. завдання контактів в потрібній positiones. 2 - MAP крок у дизайні менеджер дав наступні помилки майже у всіх призначених контактних "ПОМИЛКА: MapLib. 30. - Погано форматі LOC обмеження 129 IBUF Щоб обійти цю помилку, встановіть змінну оточення" XIL_MAP_LOCWARN " Третій зробив установку необхідних змінних середовища і вся конструкція потік був пройти успішно. 4 - я розглянув висновок доповіді "PAD звіт", і я виявив, що призначений контактний місце сильно відрізняється від тієї, що в редакторі обмежень. може будь-якої допомоги.

Привіт Tetra, я думаю, ваша проблема в тому, що ви намагаєтеся використовувати примітивні (IBUF) на штифт, який не має цього. Не могли б Ви більш конкретно, що пристрій, який випадок, пін-код? HG

Що стосується пристрою SpartanII XC2S100-5PQ144. у справі і пін-код, я зробив експеримент, доля NAND і присвоюється 3 клеми з портами введення / виведення, і я отримав ті ж результати.

1. Ви впевнені, що LOC синтаксис не так? Я маю на увазі саме: NET "XX" LOC = "P99", перевірте інформацію від XILINX. 2. Про "XIL_MAP_LOCWARN" Я відновити його попереднє значення. Вона лише дозволяє уникнути попередження. 3. Я не пам'ятаю точно версію, можливо, ISE 4.1, але помилка, пов'язана з редактором обмежень в повідомленні. 4. Надіслати дизайн дає вам додаткову допомогу.

Я перевірив сайт Xilinx і немає XC2S100-PQ144. Див вкладені файли.

по влаштуванню це spartanII 100K ворота і 5PQ144-град вказати швидкість і упаковки, щоб вона не змінить наших setuation як folw зупинка на певному етапі. будь-якому випадку я впевнений, що LOC синтаксис є правильним, як переклад кроком пройшов. про "XI_MAP_LOCWARN" Ось так, це тільки дозволяє уникнути попередження. Я використовую 4.1, Windows 98 і цільової Virtex і не цієї помилки з'явилося. Тепер я сумніваюся, про виграти 2000, який в даний час ОС моя.

Може бути, ви спробуєте відобразити зарезервовано або спеціальний PIN-код? У мене така ж проблема, якщо woud призначити зробити висновок. Почати я буду аналізувати. До побачення. G.

Шановні TPL71 я уникав спеціальних контактів в моїй конструкції. і переконатися, що я зробив невелику NAND револьвер дизайн, і я ssigned три висновки в загальному введення / виводу, і я отримав ту ж помилку. Dos будь пройшли дизайн потік Леонардо - file.edf -> союз ---> file.bit на win2000 (pentium4 1.5HZ) успішно?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back