смуговий фільтр в ADS за допомогою interdigC Спіральний індуктор?

E

electronicman

Guest
Привіт Я дизайн banpass фільтр за допомогою плоского зосереджених елементів (індуктивності спіралі і міжпальцевих конденсатора) на 10GH.It легко зробити це з L, C в ADS зосередженими елемент, але проблема я зіткнувся, коли намагався звернути зосередженими elemnt значення від одного до oridinary плоских зосереджених елементів і з'єднати їх результати моделювання не відповідати проектній смуговий фільтр (шляхом перетворення кожного зосередженими L з індуктором спіралі і кожен зосередженими С з міжпальцевих конденсатора). хтось сказав, що, оскільки паразитні елементи всередині плоских зосереджених елементів. як я можу подолати паразитичний елемент всередині зосереджених елементів? як я можу дизайну смуговий фільтр з допомогою індуктивності спіралі і міжпальцевих конденсатор? Що я повинен дизайн мого elemnet ефективні значення на якій частоті? спасибі

в 10 ГГц і може використовувати мікрополоскових, замість того, зосереджених елементах khouly

привіт electronicman Навіть якщо і використання мікрополоскових елементів є т також паразитичні елементи приходять в картину. скільки missmatch ур отримуєте? перевірити розрахунки ще раз. коли і використовувати конденсатор зробити ширину лінії смуги мікро великий і при і використовувати індуктор зробити ширина лінії мала, щоб зменшити вплив паразитних елементів Я сподіваюся, це допоможе Abhishekabs

Якщо у вас є кандидат макет для спіральних і або конденсатор в ADS, ви можете використовувати Сонет Lite для моделювання пристроїв і покласти назад в моделі ADS. Я думаю, що я побачив, що остання версія Сонет Lite має інтерфейс для ADS, що дозволяє відправляти компонент Сонет для EM моделювання та отримати розташування компонентів ще в ADS з S-параметрів моделі і макет схожі один на одного символом схемою. Я думаю, ви також можете налаштувати геометрію в симуляторі Сонет для налаштування елементів геометрії. Сонет має еквівалентна схема занадто екстрактор, який відповідає схемі до еквівалентної пі-мережа зосереджених елементів. Іноді це допомагає побачити, що ваші паразитарних і втрати виглядають. - Макс

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back