скорочення спікер шум?

A

ahgu

Guest
Які є способи, щоб зменшити шум на динамік? У мене є білий шум з моєї оратор з otuput з кодека, навіть виведенні нуля. Мої налаштування: DAC ---> диференціальний вихід -> 10X підсилювач потужності (мостове з'єднання). З деяких вимірювань, я виявив, що шум від DAC вище, ніж земля, хоча вона виводить 0. Крім того, є шум в ланцюзі, які сприяють динаміка до 10X посилення. Я виміряти напругу змінного струму на деякі моменти. Я не знаю, як виміряти шум, вимірювання змінної напруги за допомогою цифрового мультиметра 6.5digit тільки так я можу думати. Регулятор: 0.4mV ЦАП в 0: 0.8mV. Вхід на підсилювач потужності хв 0.4mv навіть якщо ЦАП видалені. З цими поєднання, я чую, білий шум з динаміків. Тепер, як я можу видалити білий шум? Це, як видається складним завданням.

У вас є осцилограф з високим коефіцієнтом посилення вхідного каналу? Шум сигналу можна припустити, що причиною шуму.

Привіт ahgu Вимірювання шумів за допомогою цифрового мультиметра майже inpossible. Для правильного вимірювання необхідно осцилографа. На мій погляд, ваша шум може бути створений в ЦАП або в підсилювачі. Чи є шум все ще там, якщо ви короткі вхід підсилювача (DAC не підключений)? -> Цілком можливо, що конденсатор джерел шумів Якщо підсилювач сам не створює шум, не виключено, що ЦАП генерує його. Проблема часто, що ЦАП має аналоговий і цифровий харчування. Ваш аналогового харчування (якщо у вас є обидва) правильно? У вас є достатньо розв'язки-C біля ЦАП? Вітає

nomally шуму і високу частоту сигналу може elimninate, що за допомогою свого роду фільтр низьких частот відмова від високочастотних перешкод. вона буде imrove речі небагато. Також людське вухо не може чути всі частоти, але з використанням фільтра призведе до зниження clearity трохи

Я звик до підсилювачів. Якщо після shotting вхід підсилювача з або без DAC пов'язаний шум все ж є, то проблема може бути з вашою землі лінію. перевірити GND з'єднання добре. вона може також виникнути в результаті ур розведення друкованої плати. Якби я знав подробиці Ура роботи я б знав, як допомогти більш

Привіт, повністю праві. Одна точка заземлення повинна бути застосована, вірно?. Я зіткнувся з такою шум.

Ви хочете перевірити і подивитися, якщо гармоніки будь швидким часом наростання краю є не сполучення з вашої сліди динаміка. Можливе підключення зіркою землі до основної площини землі допоможе. Вам потрібно більше інформації. У таких випадках схема має багато спільного з вашої шуму ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back