складних фільтрів дизайн

R

rfcmosmh

Guest
Привіт друзі, я намагаюся робити GPS фронтальних моделювання з використанням ADS, але я не знаю, як побудувати комплекс фільтр модуля.Там
вже тільки для реальних варіантів фільтрів.Не могли б ви мені допомогти вирішити цю проблему?Спасибо

Що ви розумієте під "складних фільтрів"?Який ваш фільтр або вимоги специфікації?

Здравствуйте,

Вам повинно бути відомо, що більшість членів Форуму не будуть знати в деталях, як стандартний GPS приймач працює, і чи повинен він, може або не може використовувати те, що ви називаєте складними фільтрами, хоча вони, можливо, мотивовані, щоб допомогти вам, а також дізнатися про проблему.

Особисто мене є деякі знання цифровий ресивер методи, наприклад, знаючи про те, що GPS приймач буде використовувати векторні відповідно складних сигналів в деяких частинах, але не пам'ятає, зокрема функції, які повинні бути під назвою "Комплекс фільтрів".

Таким чином, я був би вдячний за посилання деякі літературі, проста схематичне, незалежно, що свідчить тлі ваш вопрос.

Привіт,
Франк

Большое спасибо, ребята.
Комплекс фільтрів,
які також називаються багатофазних фільтр використовується для відхилення зображення шум і сигнал в країнах з низьким рівнем IF архітектури.Там
уже багато варіантів зображення неприйняття, як Хартлі архітектура, архітектура Уівер, пасивні RC багатофазних фільтр і активний багатофазних фільтра.Багатофазних Активний фільтр є кращим серед всіх з них.
Першого порядку комплекс фільтр (смуга пропускання), має функцію передачі T (S) = 1 / (S 1- й), які можуть бути отримані від першого тим реальна lowpass фільтр (1 / (S 1)) шляхом заміни с з SJ.
Ось літературі посилання на додатки.
Я намагаюся робити фронтальних моделювання з використанням модулів в ADS (МШУ MIXER фільтр).Але я не знаю, як побудувати складний фільтр в оголошеннях.Чи існують які-небудь інші інструменти моделювання підходить для даної ситуації?
Спасибо
Вибачте, але вам необхідно увійти в акаунт це вкладення

Здравствуйте,

Я очікував щось подібне.Я поки що не знаю "складних фільтрів" в якості загального терміну в обробці сигналів, але це не означає нічого.Багатофазних, однак, є відомий і, безумовно, не є синонімами.Але ніякої необхідності для обговорення визначень терміну.

В "складних" аспект цього фільтра полягає в тому, що він поєднує два канали, які в сукупності представляють собою складну сигнал, відомий мені і Q каналів приймача.У приймачі, так сигнали скаляров, і розглядається в якості такого.У аналоговий приймач ланцюги, вони напруг або струмів у цифровій, їх номера.Я не бачу будь-яких спеціальних моделювання питання.Комплекс арифметики можуть бути необхідні для розробки фільтрів, але не для моделювання, я думаю.

Привіт,
Франк

VSWR писав:

Що ви розумієте під "складних фільтрів"?
Який ваш фільтр або вимоги специфікації?

спасибо дуже корисна інформація

Я думаю, rfcmosmh необхідно відправити це питання в цифровій ділянка, як він розповідає про T (S) = 1 / (S 1- й).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back