складеному Каскодний підсилювач LNA - Tunning схема фактичного LNA

A

ansonyeap

Guest
Здравствуйте.Я студент працює на складену Каскодний підсилювач LNA розроблений моїм старшим працювати на 2.14GHz.МШУ були сфабриковані і вимірюється чіпа.S-параметрів, виміряних показала деякі відхилення від бажаної Spec.Я зобов'язаний зробити оптимізацію дизайн, заснований на результат вимірювання.

Але у мене немає досвіду в інтерпретації виміряного результату і не знаю, що це причини, які викликають S-параметрів варіюється від бажаного, засновані на результаті.Чи можна мені допомогти?Я включив виміряний результат.Спасибо
Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

Чи можете ви розробити в чому різниця ваших стають ...???..
Я вважаю, це може бути менше, виміряний отримати ....
Ви можете працювати на вашому mathcing схемою, якщо ця справа .... я coud передбачити не більше, поки я знаю differnce ....в результатах пошуку

добре.на мій пост-макет моделювання S-параметрів в рамках подальшої

S-параметрів S11 S12 S21 S22 Н. Ф. NFmin
Співвідношення (дБ) -9,63 -36,65 16,95 -14,96 1,17 1,11

2.14GHz на робочу частоту.

але результат вимірювання показали, що пік S21 перейшли на 2.06GHz замість 2.14Ghz яка є потрібним.Долина S11 і S22 також перемістилися в 2.06GHz.S12 це гірше.Припустимо, що воно мати пік (в дБ) на 2.14GHz, а й у вимірі воно не має свого піку.

Основна відмінність полягає в тому, що всі S-параметрів відповіді вимірюється зсувається вліво до 2.06GHz замість 2.14GHz.

будь-які пропозиції про те, що є причиною для перенесення робочих частот зліва замість 2.14GHz?для S21 (дБ) менше, ніж симуляція пов'язано з проблемою відповідності, як я знаю.Але що є головною причиною, що причина відповіді на Shifted?спасибо.

Я знайшов (Чи є проект також LNA), що паразитних збираємося впливати на центральну частоту.Паразитичні моделі будуть вам близько, але мало налаштування, як правило, необхідно.Ви можете спробувати змінити довжину проводу облігації шляхом переміщення вмирають у різних місцях в упаковці.Я припускаю, що ви використовуєте індуктивних виродження.Крім того, невже ви очікуєте МШУ на роботу в 1V?

Ya.МШУ призначений для низької напруги живлення і індуктивних виродилися складеному Каскодний підсилювач.

Ви хочете сказати, що я повинен працювати на плані для вирішення цих проблем?якщо так, то як же я міг знати, що компоненти для зміни?Спасибо

Коли ви розробили МШУ ви включите всі паразитичні елементи: Bond дроту індуктивності, ємності зв'язку PAD, розподільні ємності?

На цій частоті 2,14 ГГц Я припускаю, що ви використовуєте облігації проведення для індуктивності.Ви не можете змінити багато чого, оскільки виготовлений ваш чіп, але ви дуже близька до частоти вам потрібно.Ви можете регулювати довжину проводу облігації регулювати індуктивність.

S11 чутливий до джерела індуктивності і це невелика вартість.Іноді вам доведеться паралельно кілька проводів облігації налаштувати джерело індуктивності.

Ви повинні думати про шум також.Налаштування джерела індуктор змінити Н.Ф. також.

Якщо ви використовуєте отримати піку на виході можна регулювати довжину дроту зв'язок між витоком і пропозицією перенести навколо піку S21 частоти.

Я пропоную вам запускати деякі симуляції різних налаштувань для довжин зв'язків дроту.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back