синусоїдальний інвертор фільтр

I

israel7732

Guest
Я запрограмував pic16f876a з синус таблиці. він зараз працює. . Будь ласка, може будь-який з скажіть мені, фактично формула, яка використовується для вихідного фільтра LC

Чи використовуєте ви шим для генерації синусоїди? Якщо це так ви бажаючи фільтр низьких частот?

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Повідомлення додано о 16:41 ---------- Попереднє повідомлення був о 16:31 ----------</span></span>
Якщо це так простий два полюси RC фільтра має вистачити: [URL = "http://ww1.microchip.com/ downloads/en/AppNotes/00655a.pdf "] D / перетворення за допомогою ШІМ і R-2R Сходи для генерації Синус і DTMF Тони [/URL]

Привіт Ісріл, якщо ви використовуєте шим техніки, то вам потрібно фільтра нижніх частот на carier частота, більшість з інвертор синусоїдальної хвилі, я знаю, використовує тільки конденсатор і індуктивність leakeage трансформатор для розрахунку частоти зрізу, але ви можете за цим посиланням він можуть вам допомогти. Також Ви Ласкаво просимо на форум edaboard. en.wikipedia.org / вікі / Constant_k_filter

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back