сигналу в текстовий файл

L

lhlbluesky

Guest
Я розробив конвеєрних АЦП, але я не знаю, як отримати вихідний файл, що складається з кодів, що виводяться з вихідного сигналу АЦП, тобто, як перетворення аналогових високого та низького рівня (VDD і 0) в двійковий код, а збереження цих бінарних кодів (наприклад, 10bit) в TXT-файл, потім MATLAB для обробки?PLS мені допомогти.

Привіт lhlbluesky,

Ви проектування схеми використання каденцію?Якщо це так, використовуйте команду ocnprint для друку TXT даних сигналів.
Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

lhlbluesky пише:

Я розробив конвеєрних АЦП, але я не знаю, як отримати вихідний файл, що складається з кодів, що виводяться з вихідного сигналу АЦП, тобто, як перетворення аналогових високого та низького рівня (VDD і 0) в двійковий код, а збереження цих бінарних кодів (наприклад, 10bit) в TXT-файл, потім MATLAB для обробки?
PLS мені допомогти.

Дякую jiangxb.but є інша проблема, коли я моделювати схеми у фоновому режимі, я не можу отримати текстовий файл, як я можу не background.it говорить nil.why?

Як отримати TXT файлів у фоновому режимі моделювання?спасибо.

Привіт lhlbluesky,

Я не моделюється схема у фоновому режимі.але я думаю, можна знайти результат моделювання TRAN.TRAN файлів, де можна отримати результат за допомогою ocnPrint команду.

Інший метод полягає у відкритті файлу в TRAN.TRAN Spice Explorer і потім експортувати результат у вигляді текстового файлу.

строб printv використання та (або Somthing simelar, не пам'ятаю).Строб може бути установка у відповідності з варіантами Тран.Встановити strobeperiode на ваш годинник FRE.Це діє як ідеальний SH.Це тільки Taks вартості на strobperiode значення.При затримці її можна перемістити в будь-яке місце в cycel ви хочете.
З printv роздрукувати його на *. TXT.Ви також можете використовувати океану також дуже добре мати.Не забудьте встановити формат виведення на "Наукова", якщо ні, то це число становить приблизно так: 1.213312u замість 1.213312e-6 (wiche є тестом для MatLab)

Як використовувати стрибає і printv в примару в деталях?

Я спробував, але я не можу отримати результати.

PLS скажіть мені, як читати ці результати, і як їх використовувати і стрибає printv? Чи можна навести приклад?

спасибо.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back