сенсорною панеллю

G

Guest

Guest
Привіт
Мені потрібна загальна інформація про сенсорної панелі, спеціально Про
1-Software
Вартість 2 --
3-I / O
4-я можу використовувати atouch панелі у зв'язку з ПЛК
Спасибо заранее

Я думаю, "Сіменс" такого роду продукт зустрічі з Вами вимог, я коли-небудь використовували його, це дуже легко і не дорого, я використав його як панель GUI для moniotr PLC Which contorl деякими приводами

перший Спасибо за ответ
Чи можу я зберегти кілька значень з PLC & стежити за ним, коли я хочу?
Я маю на увазі з послідовним портом (RS-232C).
було б дуже корисно, якщо Ви можете дати мені більше інформації про це спеціально про програмування ПЛК для роботи з послідовним портом.
Ican't знайти будь-яку корисну Doc цієї проблеми & я в ньому дійсно потребує
Спасибо большое.

Я думаю, ви можете контролювати PLC через сенсорну панель, коли ви хочете, насправді "Монітор" є основною функцією сенсорної панелі, часто instored в instrial області і дозволяють легко працювати для працівника.як зберегти дані, я думаю, сенсорна панель не є хорошим рішенням, ви можете зберегти яке-небудь подія або тривогу дані, але не занадто.
Siemens при використанні сенсорної панелі (я використовував тільки це), вони представляють собою інтегровану розробку програмного забезпечення, ви можете реалізувати вашу заявку в комп'ютері, а потім "завантажити" з сенсорною панеллю, дуже легкий, він є свого роду конфігурації програмного забезпечення .
Ви можете шукати Siemens продуктів: OP7 або TP7, можливо, ви можете отримати деяку корисну інформацію.

Хороший документ!
Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

У вас є два варіанти:
1) Зробіть просту схему для інтерфейсу із сенсорною панеллю сировини, і це cuicirt може бути запрограмована для зв'язку з вашим PLC.

2) Купівля продуктів з ринку, Siemens є гарним вибором.

Дешеві сенсорна панель (189 $ / 139 $ Touch / nontouch):

http://c-moremicro.automationdirect.com/index.html

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back