р з'єднують дві мікросхеми

G

Guest

Guest
Я працюю над проектом, в якому ми повинні інтерфейсу датчика і АЦП.Показання датчика є диференціальний центром навколо спільних режимі 1,5 В (це призначене для АЦП).Датчик Специфікації говорять номінальний вихідний імпеданс 100 Ом і максимальної ємності навантаження 20 PF.Також ADC Spec говорить вхідний шапка 7pf.Тепер я думаю, вони можуть бути з'єднані між собою без будь-яких драйверів сигналу між ними, але не впевнені у відповідність опору / міркування лінії передачі?Як мені дізнатися про серію / паралельного опору і шапки, щоб бути додані в той час як взаємодія цих двох компонентів.

Я не думаю, що вам потрібно використовувати будь-яку додаткову R або З Inbetween цього датчика і АЦП.Датчик може легко обробляти 7pF і вхідного опору АЦП не буде представляти великому навантаженні в порівнянні з 100Ω.
Якщо ADC не має диференціальні входи можна було б розглянути зміни диференціальної вихід в одному складі допомогою операційні підсилювачі ..Це дасть вам повний вихід з датчика, а не тільки половину ..

@ IanP Спасибі за Вашу відповідь.ADC приймає в диференціальний вхід, і це дає Макс продуктивність при загальній режимі напруги 1.5V.Тому я можу просто йти вперед і два інтерфейси компоненти безпосередньо.

Я хвилювалася, якщо будь-який фільтр низьких частот необхідно до АЦП.У моїй системі ж години надається АЦП і датчиків і так я повинен думати про Фільтр низьких частот, щоб відфільтрувати все, що вище потрібної частоти?

Також я хотів би задати наступний.ж години надається АЦП і датчик через зовнішній роз'єм BNC (до 20 МГц).Чи можу я маршрут сигнали безпосередньо і як я можу переконатися, що немає ніякої затримки між ними?Спасибо заранее

LPF не зашкодить ..Але якщо ви хочете додати вам потрібно буде використовувати буфер ..
Як же стосується затримки, ви можете використовувати пару воріт на шляху до АЦП, який я припускаю коротше вантажівці до датчика.Це дасть вам можливість додавання Деякі Н. ..Якщо ви їх потребує ..

Спасибо.Таким Якщо я маршрутизації їх вручну з зовнішніх роз'єму, і я можу змусити їх працювати на такій же відстані, то я не мати будь-який воріт оскільки затримка буде те ж саме?

Подібні довжина - Подібні затримки ..

Cool спасибо.так що я не потрібно думати про яких-небудь опору при сполученні двох компонентів тобто просто підключити їх напряму?

У мене є кілька питань.Я надання різних блоків живлення на борту 2,4 В (DVDD) 3.5V (AVDD) 1В (REF) для датчика і 3В (AVDD і DVDD) для АЦП.Тепер, як я можу йти про надання роз'єми харчування?Чи можу я використовувати регулятори для 1V посилання або використовувати дільник напруги від 3.5V?Я можу створити роз'єм живлення при взятті СНД як нова частина, а потім як мені додати слід .... цілому для будь-якої частини створювати?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back