рішення рівняння з MATLAB

S

sasaberali

Guest
привіт як я можу вирішити таке рівняння використанням MATLAB? ласка, напишіть команди. logα-Γ (α) / Γ (α) = β, в якій α є змінною, β є відомий (можна використовувати замість числа) параметрів і Γ представляє гамма-функції і Γ 'є його похідною. Спасибі

Ви знаєте, як знайти похідну гамма-функції? якщо ви - визначити функції, як це у = @ () log10 () - (гамма похідної () / гами ()???) - бета зауважити, що бета-версії на іншу сторону рівняння. отже, ви вирішуєте для нульової зараз. Ділянка функції, використовуючи: fplot (в, [minrange, maxrange]), це дозволить Вам вирішити її графічно. аналітично, використовуйте: fzero (у, можливо нуля) цього кроку припускаємо, що ви знаєте, як знайти похідну гамма-функція.

Дякую вам за вашу допомогу, я можу знайти похідну гамма-функції, але його краще запитати, моє запитання по-іншому: я хочу використовувати [б] рішення [/B] команду, щоб знайти відповідь, чи є спосіб, щоб використовувати [б] різн. [/B] команда безпосередньо, наприклад STH так: вирішити («Журнал (альфа)-різн. (« гамма-випромінювання (альфа) ") = 0,5 ') (я знаю, що це команда не правильно, мені потрібно STH як це, що є прийнятним для MATLAB!)

може будь MATLAB гуру ГПУ мені порівняти розгортання алгоритмів мереж?

Хочете символічне рішення або чисельного рішення?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back