різниця між TCP і голосом?

F

farfar

Guest
Будь ласка, дозвольте мені довідатися, чи можливо, що система може погодитися з TCP / IP throgh його порт локальної мережі, але не погодитися з голосом / IP через цей порт?
Спасибо

воно залежить від пристрою і програмне забезпечення

Це можна пояснити більш пожалуйста.

Ми хочемо використовувати IP телефони разом з деякими картами IP АТС у системі створення системи телефонного
зв'язку між станціями в існуючою SDH кільце.

Постачальник стверджує, що його SDH картки може приймати дані через IP, але воно не підтримує голосові над IP, але він не знає, чому.

Ми хотіли б знати причини і рішення, якщо це можливо.

Большое спасибо.

Так це можливо.

Є навантаження різних VOIP протоколи, деякі з яких використовуються UDP rarther ніж TCP.

Як йдеться Vinci це можливо для інших систем, щоб спробувати встановити VOIP підключення до системи, але й для її на провал, оскільки система не runing VOIP програмне забезпечення.

Так, SDH є прозорим для передачі даних і голосу.Це залежить швидше від карт в АТС та програмне забезпечення з обслуговування системи.

TCP є надійним протоколом на якому говорять як UDP, JST, як IP, не вистачає надійності ..її на всі зусилля протокол ...помилки немає контролю ...пакети з ладу або пошкодження є впала ...втрачених пакетів не просили знову, як і у випадку з TCP ...Таким чином, UDP використовується для додатків, як голосові і відео ...і у страждаючих blips коли дані droppd ...

Логічно, якщо шари модель вважається ...всі карти працюють на канальному рівні і з TCP і UDP реалізації здійснюється на транспортному рівні, який навіть вище мережевого шару ...Так що я думаю, що буде SDH та АТС сама забувати VOIP ...це стосується програмного забезпечення в кінці систем і більше нічого ..система сама здатна керувати VOIP руху потоку QOS може бути бідним ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back