різниця між випробувальний стенд на основі віра і VIP

S

sansprint

Guest
У мене написати IIC випробувальний стенд на основі віра, наступним кроком буде писати VIP, але я думаю, що існує не так багато різниці між ними, хтось може сказати мені що-небудь?

Хм код мудрий не так багато відмінностей.Для VIP U Need файл ліцензії VIP.Контакт Synopsys для деталей.Хороший VIP слід capble бути підключений до будь-якому середовищі, як віра / е / Verilog / VHDL ...

Vivek писав:

Хм код мудрий не так багато відмінностей.
Для VIP U Need файл VIP-ліцензії.
Контакт Synopsys для деталей.
Хороший VIP слід capble бути підключений до будь-якому середовищі, як віра / е / Verilog / VHDL ...

Я думаю, вам потрібно для VIP посилання для перевірки функції модуля.
Якщо у вас немає VIP, Як можна забезпечити правильне функціонування ви модуля?
Ви можете написати VIP самостійно, але він повинен бути більш зручно, якщо ви можете отримати VIP від Synopsys.

З повагою,
паперовий носовичок

sansprintЦитата:

якщо мені потрібно VIP ліцензії означає, що я користуватися VIP розроблений Synopsys

Vivek писав:

Це дозволить вам конвертувати файли. Верховної Ради. ВРП файлів.
них. ВРП файли зашифровані файли.
Так що ваш код є безпечним і не може розглядатися.
Ви можете використовувати ці. ВРП файли, щоб підтвердити свій тестованого пристрою.
Для запуску цих зашифрованих файлів U слід вказати перемикач в VCS час виконання варіант.

Контакт ур Synopsys продажів хлопець або в службу підтримки про ліцензію.Не знаю, як саме отримати у нього.коли і сказати "VIP 'вона повинна мати всі, як табло, цілісність даних в шашки, самостійної перевірки, монітори, функціональні покриття ...
вона повинна бути повноцінною середовища.

Vivek писав:

коли і сказати "VIP 'вона повинна мати всі, як табло, цілісність даних в шашки, самостійної перевірки, монітори, функціональні покриття ...

вона повинна бути повноцінною середовища.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back