різке GP2D12 інтерфейс pic16f676

J

jojokatada

Guest
привіт щойно отримав різкий 6а GP2D12 дальнім червоним oject детектори я хочу, щоб підключитися до pic16f676 з датчика аналоговий тип так що мені потрібно для АЦП, але не могли отримати ніякого висновку небудь є досвід роботи з тими, датчик, будь ласка, допоможіть

Привіт, Ви можете подивитися на цьому сайті: http://zuff.info/SharpGP2D12_E.html Вони будуть значною мірою показати вам все, що потрібно про це датчику. Якщо у вас виникли проблеми з A / D зробити пошук він це furom, Є видобуток пояснень про те, як використовувати / D. .. [Колір темно-синій =] Якщо ви знайшли моя відповідь корисним, натисніть на кнопку з написом [б] допомогла мені [/B]. [/ Колір] [я] ([б] Ні [/B] точок буде взято від тебе !) [/I] Удачі.

а посилання в порядку, але не дуже корисно

привіт gidimiz appreicate за посиланням його більш discssion про датчик, а не інтерфейс з рис

Привіт Sharp GP2D12 дуже легко інтерфейс для мікроконтролерів, які вже мають аналого-цифровий рис 16f676 можна легко підключити A2D шпильку, щоб вона або просто використовувати RCTime метод для зчитування значення напруги, які виходять з нього. Якщо у вас немає ніякого виходу першого просто перевірити датчик. Якщо ви годуєте 5 вольт на це в нього з покласти контактний воно повинно відрізнятися від відстані, що захід можна легко перевірити за метр. Якщо датчик Allright перевірити рис програмного забезпечення, конфігурації A2D Зареєструйтесь і вибрати висновок, як A2D також

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back