S
soinarose
Guest
привіт, чи може одна допомогти мені побудувати рухомих дисплей з допомогою ПІК 16F877 і чотири 5x7 призвело матриці в C (MikroC) Завдяки Вам Soina
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Див тут, в гілці форуму HTTP: / / www.edaboard.com/thread11364.htmlпривіт, чи може одна допомогти мені побудувати рухомих дисплей з допомогою ПІК 16F877 і чотири 5x7 призвело матриці в C (MikroC) Завдяки Вам Soina
Ви використовували як фішки, як 74Hs595??, Я сумніваюся, вона буде працювати. Ви повинні були використовувати один 74LS138 як декодер для рядків і регістра зсуву 74LS164/74LS595 за водіння стовпця. Ще одна річ, ви тільки що згадали годин = 1, годинник = 0 в коді C, але я не міг знайти контактний які ви використовуєте, як годинник. в коді C ви повинні спробувати відправити кожен біт характер даних і відправити імпульсу регістр зсуву. і рядки повинні бути відскановані безперервно. Тому, коли пару рядків стовпця матч відповідний світлодіод світиться. сподіваюся, це допоможе трохи.я старався для відображення одного алфавіту використанням 5x7 матриці за допомогою ПОС і 74hs595 регістр зсуву. Код написаний в Mikro C. Прохання допомогти мені для правильного відображення.