рухомих дисплей з допомогою ПОС і 5x7 матриці привела

S

soinarose

Guest
привіт, чи може одна допомогти мені побудувати рухомих дисплей з допомогою ПІК 16F877 і чотири 5x7 призвело матриці в C (MikroC) Завдяки Вам Soina

Прикріпіть деталі обладнання (схема)

я намагався реалізувати ЦКТ для прокрутки повідомлення як підручник в Proteus і Mikroc. Мені не вдалося отримати вихід .. будь-хто може повідомленням робочої схеми з PIC16F877 і 5x7 матриці чолі з кодом з .. Спасибо заранее

Я спробував для відображення одного алфавіту використанням 5x7 матриці за допомогою ПОС і 74hs595 регістр зсуву. Код написаний в Mikro C. Прохання допомогти мені для правильного відображення.

я старався для відображення одного алфавіту використанням 5x7 матриці за допомогою ПОС і 74hs595 регістр зсуву. Код написаний в Mikro C. Прохання допомогти мені для правильного відображення.
Ви використовували як фішки, як 74Hs595??, Я сумніваюся, вона буде працювати. Ви повинні були використовувати один 74LS138 як декодер для рядків і регістра зсуву 74LS164/74LS595 за водіння стовпця. Ще одна річ, ви тільки що згадали годин = 1, годинник = 0 в коді C, але я не міг знайти контактний які ви використовуєте, як годинник. в коді C ви повинні спробувати відправити кожен біт характер даних і відправити імпульсу регістр зсуву. і рядки повинні бути відскановані безперервно. Тому, коли пару рядків стовпця матч відповідний світлодіод світиться. сподіваюся, це допоможе трохи.

Спасибі й за ур відповідь .. години, визначені для контактних PIN_B0 .. я coudnt роботи регістра зсуву з ПОС. з ставить є безладний .. якщо і ВГА будь-якій схемі код N, може у відправити його .. Я хочу для прокрутки тексту справа наліво за допомогою чотирьох, 5x7 призвело матриці за допомогою ПІК 16F877. Я знаю, тільки на мові С (MPLAB, Mikroc)

Я отримав рішення для прокрутки повідомлення з PIC6F877 і 5x7 призвело матриці .. NW їм робітників для прокрутки повідомлення, 5x7 матриці,, код написаний в MPLAB IDE та моделювання в Proteus тут їм кріплення мою роботу .. Велике спасибі всім

Я думаю, ви перебуваєте в правильному напрямку. Ну Proteus моделювання в порядку, але ви зробили прототип?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back