розуміння даних на

P

pcrider

Guest
Я дивлячись на специфікації для hy29f400bt нижній завантажувальний сектор 4 Мег чіп флеш-пам'яті.Намагаючись
з'ясувати абсолютний адреса на початку пам'яті, і все, що я
вже зрозумів, що я не знаю, що я в пошуку.
На самом деле я дивлячись на цей паспорт, тому що я знаю про початок
пам'яті для одного пристрою, використовуючи цей чіп 7ff80000.
Що мені потрібно, щоб з'ясувати, є те, що абсолютний адреса початку
пам'яті для 29f800tt рейтинг завантажувальний сектор 8 Мег чіп флеш-пам'яті.
Я знаю, вона використовує той же процесор так я asuming, що я тільки потрібно, щоб на різницю у себе чіпи пам'яті.

Дивлячись на ці листи я бачу:
Пристрій | сектора | Величина | сектор адреса | байт режим | Слово режимі |
S0 64/32 A [17 ].... А [12] ДОПОГ.Діапазон ДОПОГ.лінія

діапазон адрес наводиться нечто вроде 0x00000 - 0x0ffff

Я розглядаю це як 5 цифр,
то як я можу отримати адреса 7ff80000 тільки 5 цифр?
Крім того, на дні
пам'яті масиву організація стіл я бачу somthing так: 3.Адреса в байтах режим A [17: -1]

Я вивчаю на 68hc11 MCU, але я ніколи не бачив нічого подібного.

Якщо хто-небудь може пояснити деякі з використовуваної термінології, і, можливо, один або два вказівника це допоможе.

Спасибо заранее,
Майк Brooksher

W sieci pojawiła się Fedora 14 - najnowsza wersja lubianej dystrybucji Linuksa dla zaawansowanych. Nowa odsłona OS-u korzysta z jądra Linux 2.6.35 i środowiska graficznego GNOME 2.32. System Fedora 14 obsługuje akcelerację 2D, szybciej otwiera grafikę rastrową i lepiej radzi sobie z obsługą zdalnych pulpitów.

Read more...

Ви говорите про 29F400 або 29F800?

У 29F400 4 Мбіт чіпи розташовані як 512Kx8 або 256Kx16 в залежності від конфігурації вашого вибору.Це означає, що вона має 19 або 18 біти адреси, який означає, що він розуміє, 0x00000-0x7FFFF або 0x00000-0x3FFFF.

Це 7FF80000 вартості звучить як зміщення в
пам'яті комп'ютера, 32-бітного адресного простору.На флеш-чіп, і паспорт не знаю нічого про вашому комп'ютері.

Додати ці цифри разом, і ваш флеш-чіп, ймовірно,
з'явиться у вашому
комп'ютері адресного простору на 7FF80000-7FFFFFFF або 7FF80000-7FFBFFFF.

Що [17: -1] номенклатурі це просто тупой спосіб написання [17:0] і ще одна найменш значущих біт.

Я згоден, ймовірно, його зміщення від CPU.Я до сих пір не розуміють, які номера Ви складенням отримати свої результати.Я дивитися на неї більше після того, як я
вже відповів на ваші запитання.

Підрозділ Я намагаюся ремонту з використанням JTAG використовує sti5500mvb-х CPU з 29f800tt-90 (верхня загрузка) флеш-чіпа.Тому що я не зміг отримати на руки паспорт для sti5500 я намагаюся з'ясувати, що початковий адресу для даного чіпа флеш-ОЗУ,
у порівнянні з іншим відомим пристроєм, використовуючи sti5500 і 29f400bt (внизу завантажувальний) флеш-чіпа і відомі адреси для початку спалаху.

Підрозділ я працюю над є FTA ресивер P * NS * T 300A.(її цілком правових, і не може нічого дешифрувального).Після спроби завантажити неправильні вбудованого річ взаперті.Схоже, єдиний спосіб отримати його знову збирається за допомогою JTAG ЗВ'ЯЗКУ.Я встановив JTAG.Тепер потрібно з'ясувати, яким чином для вирішення флеш чіп, з тим щоб використовувати програмне забезпечення тільки я змогла отримати на руки - jke * С.

(Я дуже відомі пірати, і якщо ви думаєте Thats справи, вважають, що це - J * eys вже створила для цього, і я б не попросити Thats, що я робив)

Так знову,
Theres є sti5500 з 29f400bt й відомої відправною адреса 0x7ff80000
Міні є sti5500 з 29f800tt і відправною адресу?

Я хотів би мати можливість читати і розуміти даних краще,
а не тільки для цієї справи, але й тому, що MCU є хобі мінами.У мене старий MIT міні рада про те, що я, як і раніше, грати і пару Motorola оцінки плат-на evb і evbu.Тому його постійно річ.

Можливо, ви могли б показати мені ваші математичні говориш?і де ви отримали ці цифри?

Ще раз спасибі
Майк Brooksher

Uh-Oh.Якщо ви не знаєте, в початковий адреса спалаху у вашому процесора пам'яті, то ви шукаєте голку в стіг сіна!

Ви сказали, що вона почалася на 7FF80000,
тому я просто додав флеш розмір 00000-7FFFF дістатися 7FF80000-7FFFFFFF.

Я не знаю нічого про sti5500 або відкрито.Спробуйте пошукати в мережі, для тих ключових слів, і ви можете знайти друзів, які вже зворотної інженерії цього гаджета.

Спасибо за ответ в будь-якому випадку, я на самом деле шукали і шукали, і шукали.Ми намагаємося тримати до тих пір, поки я думаю, це або смажити річ.Я впевнений, Theres відповіді я просто не знаю, достатньо, щоб цифра його ще.Але я б не став би робити, якщо мені не подобається вивчати його.Вона, безсумнівно, довела, що є проблемою для тих, хто лише навчання по 8 біт MCU's.У випадку злому винагороди скриньок було не так популярні Я впевнений, що інформація буде простіше отримати, але Thats життя.
Іронія Я могла б замінити її на наступний нічого.У свій час вони були дорогі, нові моделі, але зробити це набагато т.д. ..З іншого боку, Theres інших людей поза там в одній і тій же човні, що хотів би, щоб рішення цієї проблеми.
Хоча вони є 2 версії цього програмного забезпечення, по одному для драм, а для SDRAM.Виробник поставив нові прошивки там, не попередивши, що це могло статися, і ніякої літератури про те, як дізнатися різницю.Тому його загальна проблема,
то є тільки
п'ятдесят п'ятої шанс без цієї інформації.
Я запустив через безкоштовна програма під назвою jtools за GNU сайтів.Я не знаю, що ви що-небудь про це?

Ще раз спасибі,
Майк Brooksher

Дякуємо за відповіді та посилання.

Я, нарешті, отримав паспорт у 5500.Тепер у мене є кілька нових питань.Дані листа говорить:

У STi5500 має 32-бітний підписали (двоє доповнити) адресний простір, де адреси варіюється від МІНІНТ (# 80000000) на дно до MaxInt (# 7FFFFFFF) на самому верху.32-розрядний (чотири байтів) слова адресовані до 30-розрядних слів адрес, а також 2-бітний байт-селектор визначає байтів у слові.
Пам'ять поділяється на райони з різними характеристиками
пам'яті та цілям.У деяких районах, присвячений конкретної мети або тому, що вони містять у видимій
пам'яті пристрою або тому, що вони захищені системою.

зовнішньої
пам'яті рішенні (EMI) з
# 40000000 - # 4FFFFFFF
# 50000000 - # 5FFFFFFF
# 60000000 - # 6FFFFFFF
# 70000000 - # 7FFFFFFD
Звідти завантажувальної запису byte0 є 7FFFFFFE
і завантажувальної запису byte1 є # 7FFFFFFF

Коли я ставлю ці цифри в калькулятор кожному районі FFFFFFF це
268435455 в десяткову.Це не має ніякого сенсу для мене.Я розумію його
пам'яті рішенні не фактичні пам'яті, однак їх кількість все ще здається дивним.Чи може хто-небудь пояснити це рішення для мене?

Спасибо Майк B. ака PcRider

Спробуйте STi5518 Datasheet, це більш чіткого уявлення про пам'яті.У
пам'яті Опис починається з нуля.

Datasheets та код посилання можна знайти на
http://dvb-upload.com/

pcrider писав:

Дякуємо за відповіді та посилання.Я, нарешті, отримав паспорт у 5500.
Тепер у мене є кілька нових питань.
Дані листа говорить:У STi5500 має 32-бітний підписали (двоє доповнити) адресний простір, де адреси варіюється від МІНІНТ (# 80000000) на дно до MaxInt (# 7FFFFFFF) на самому верху.
32-розрядний (чотири байтів) слова адресовані до 30-розрядних слів адрес, а також 2-бітний байт-селектор визначає байтів у слові.

Пам'ять поділяється на райони з різними характеристиками пам'яті та цілям.
У деяких районах, присвячений конкретної мети або тому, що вони містять у видимій пам'яті пристрою або тому, що вони захищені системою.зовнішньої пам'яті рішенні (EMI) з

# 40000000 - # 4FFFFFFF

# 50000000 - # 5FFFFFFF

# 60000000 - # 6FFFFFFF

# 70000000 - # 7FFFFFFD

Звідти завантажувальної запису byte0 є 7FFFFFFE

і завантажувальної запису byte1 є # 7FFFFFFFКоли я ставлю ці цифри в калькулятор кожному районі FFFFFFF це

268435455 в десяткову.
Це не має ніякого сенсу для мене.
Я розумію його пам'яті рішенні не фактичні пам'яті, однак їх кількість все ще здається дивним.
Чи може хто-небудь пояснити це рішення для мене?Спасибо Майк B. ака PcRider

tanuki писав:

Спробуйте STi5518 Datasheet, це більш чіткого уявлення про пам'яті.
У пам'яті Опис починається з нуля.Datasheets та код посилання можна знайти на

ч ** P: / / DVB-upload.com /

Критичний подробиці ви пропустили це флеш-пам'яті, адресний простір декодер ланцюга.Це, швидше за все, в PAL / GAL тип пристрою, що логічно і
у вищих цілях STi5500 адреса рядка для створення ОЕ # сигналу (і possilbly інші сигнали занадто).Ці додаткові схеми відображаються тільки на Pansat 300A схеми.

З STi Datasheet:
Цитата:

8.1.4 завантажувального диска

Коли процесор завантажується з диска, він стрибає на завантаження програми, що відбулася в ПЗУ з відправною точкою 2 байтів від верхньої пам'яті на # 7FFFFFFE.
Ці 2 байтів використовуються для кодування негативний стрибок до 256 байт вниз в ПЗУ програма.
Для великих дисків програми в цьому випадку воно може бути необхідно для кодування більше негативних перейти до початку регулярної.

tanuki писав:

Критичний подробиці ви пропустили це флеш-пам'яті, адресний простір декодер ланцюга.
Це, швидше за все, в PAL / GAL тип пристрою, що логічно і у вищих цілях STi5500 адреса рядка для створення ОЕ # сигналу (і possilbly інші сигнали занадто).
Ці додаткові схеми відображаються тільки на Pansat 300A схеми.З STi Datasheet:Цитата:

Коли процесор завантажується з диска, він стрибає на завантаження програми, що відбулася в ПЗУ з відправною точкою 2 байтів від верхньої пам'яті на # 7FFFFFFE.
Ці 2 байтів використовуються для кодування негативний стрибок до 256 байт вниз в ПЗУ програма.
Для великих дисків програми в цьому випадку воно може бути необхідно для кодування більше негативних перейти до початку регулярної.

tanuki писав:

Критичний подробиці ви пропустили це флеш-пам'яті, адресний простір декодер ланцюга.
Це, швидше за все, в PAL / GAL тип пристрою, що логічно і у вищих цілях STi5500 адреса рядка для створення ОЕ # сигналу (і possilbly інші сигнали занадто).
Ці додаткові схеми відображаються тільки на Pansat 300A схеми.З STi Datasheet:Цитата:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back