розрахувати боку влади одного NAND3's?

U

usa2005

Guest
Здравствуйте, якщо я хочу знати, енергоспоживання NAND3 воріт від руки розрахунок (в аналоговому чином), який метод слід використовувати?Спасибо большое.

Я не знаю точно, що ви шукаєте, миттєва потужність, стаціонарний стан, середня т.д.
Енергоспоживання цифрових схем, наприклад, воріт NAND залежить від використання.

Але ви хочете виміряти / обчислити / моделювати струм, що протікає через пристрій, і ви будете знати, що живить напруги, підрахувавши, таким чином влада sraight вперед.

Привіт, спасибо за ответ.Я хочу зробити боку розрахунок NAND3 воріт.Шкода, що я може бути миттєвим, середні, а також енергоспоживання гіршому випадку.Я хотів би також скористатися зарядом обмін ефекту до уваги.Транзистор ми використовуємо, нано транзистора масштабу, тому я сумніваюся, я не можу використовувати квадратні закону поточного рівняння безпосередньо.Що я маю одного листа пучок значень ідентифікаторів = F (VGS, VDS), я можу виміряти влади в HSPICE ймовірно, методом "Look Up Table" (оскільки файл моделі не вирішено), я цікаво, якщо я можу обчислити влади сторони розрахунок?Спасибо большое.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back