розподілу частот

F

fahadmunir

Guest
Чи можна виділити з одного каналу GSM мережі інших GSM-мережі
Деталі: Дозвольте припустити, що компанія c1 використовує gsm900 і c2 компанія також використовує gsm900.в одному місті c1 отримали всі його channelz buzy і немає adjcent клітин, з яких він може брати на канал.в c2 є adjecent на c1, але обидва використовує різні схеми і різних частотних рівнях.Як я можу взяти канал c1 до C2.Я особа
1) проблема повторного використання частот.
2)
CO каналу.
3) якість послуг збережеться?
fahadmunir

Шановні Фахад

Я думаю, що це не застосовується у відношенні планування,
так як кожна компанія працює за своєї вигоди і втрати одного зі своїх каналів для інших компаній не є економічно питання.

Але яким-небудь чином, якщо виходити з того, що може трапитися, все, що вам потрібно це налаштувати БТС з новою частоті, яка використовується в інших компаніях.Як БТС може поставок всіх частотах від 900 МГц, але кожна компанія може використовувати тільки частина смуги.

Проблеми вам особу в залежності від планування з інших компаній.У вас є один з двох варіантів:
1) використання частоти, які використовуються в іншій компанії в тій же камері.
абоused by the other company in the same cell.

2) використання частоти, які
не використовуються в іншій компанії в тій же камері.

У першому випадку ви повинні бути впевнені, що інша компанія не буде використовувати цю частоту під час Вашого дзвінка, а потім ви не будете стикатися з якими-небудь проблемами.

Сподіваюся, що вона отримала крапка.

Спасибо

Шановні Фахад Мунір,
Салам.
Ну в cource ви можете зробити у so.But повинні брати до уваги різні чинники,
які беруть участь в клітині у planning.Because може бути за допомогою мікро-та макро-елементів в один area.The основним питанням є розподіл каналів ч / б, макро-та мікро
-- клітин з цієї причини handoff стає абсолютно complex.So, я думаю, U повинні використовувати певний шлях Ура досліджень.

Ви не можете реально використовувати частоти, які належать до іншого оператора, вам доведеться зіткнутися юридичних звинувачень і це буде не чисто частоту каналу, який може приймати перешкоди від абонентів інших операторів.Але ви можете укласти договір з оператором, що на частку їх ширина смуги це може бути зроблено шляхом запозичення канал сам чи це можна зробити за допомогою своїх базових станцій на основі угоди про спільне використання ресурсів, вони будуть вам маршрут руху і поставити узгоджений рівень QoS для абонентів

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back