розділити тактова частота 2

S

Shanthanayaki

Guest
Привіт усім.

Чи можна сказати можливість створення схеми, які можуть розділити тактової частоти на 2.
Я використовую XOR воріт, але не може зробити все правильно.

Shantha

Безпечний спосіб це є елемент пам'яті.Візьмемо D фліп-флоп і годувати Qnot на вхід D.Годинники його в оригінальному джерела синхронізації.Питання буде в два рази нижче частоти.

Привіт,
Але це CLK дільник на 2, а частота ділиться на 2.Ми хочемо, щоб тут множення частоти права.Я чомусь плутають між 2 ланцюгах.
ShanthaДодано через 19 хвилин:Привіт,
Я прошу вибачення, я перефразувати питання, прості схеми на основі комбінаційної логікою подвоїти вихідний частоти.
Shantha

З Exor інвертора і ланцюг, щоб затримка---- Затримки (1 / 4 * Original період )---- введення 1 Exor
-------------------- Ваш вхідного сигналу ------ 2 Exor

Існують дві небезпеки уникнути.

Одним з них є мінімальним необхідною умовою нової ширини імпульсу годинник порушуються ваші ланцюга.Затримка елемента управління цією шириною.Якщо ви робите дизайн щит типу можна використовувати лінії затримки майданчик для цієї функції.

Інші, що ваші оригінальні годинник повинні бути квадратні хвилі.В іншому випадку нові імпульси годинник не будуть рівномірно розташованими.Нерівний інтервал може викликати проблеми.

Прості типу "Т" (кол-во) пусковий розділити вхідний частотою 2!

Why Dont You спробувати множення частоти схем з використанням PLL IC.

вся ця річ про використання списку блоку для множення частоти, є міфом.ніхто не в реальному світі використовують ці схеми.

претензійний: Одним з них є мінімальним необхідною умовою нової ширини імпульсу годинник порушуються ваші ланцюга.Затримка елемента управління цією шириною.Якщо ви робите дизайн щит типу можна використовувати лінії затримки майданчик для цієї функції.
Я не розумію, це дуже well.could ви це поясните зокрема?

Затримка сигналу ---> Як і в ГВЗ -> D етап / DW на фільтр / система

Привіт
Я Дінеш.Я новий член.
Для подвоєння frquency
Модуль freq_doub (Q, CLK);

введення CLK;
вихідний Q;

Чи не # 5 (О1, CLK); (1 / 4 від CLK) == затримкаnot #5 (o2,o1); XOR (Q, O2, CLK);

ENDMODULE

Д. тригера з Qbar годували Назад до вхідних послужить дільника частоти.
Fout = FIN / 2.

використання filpflop D і підключення попередні годинник годинник TNe тригера's INOUT D є зворотним зв'язком Qbar.новий годинник Q

filpflop це повинна бути використана.

флоп допомогою можна уникнути цієї помилки.

Проблема полягає в оригінальний плакат, Shantha, ймовірно, хотіли частоти
удвоітель, але він розмістив 'ділення на 2 ".Це викликало багато плутанини.
Shantha, будь ласка, зробіть собі ясні.Я припускаю, що ви хочете подвоїти
частота, а не роз'єднувати.
Привіт,
SH

У режимі реального часу для множення частоти використання PLL ..Thats найкращий спосіб множення частоти ....

Завжди @ (posedge CLK або negedge rst_n) починається
якщо (~ rst_n)
clk_div2 <= # 1 1'b0;
ще
clk_div2 <= # 1 ~ clk_div2;
кінецьз повагою

Shanthanayaki пише:

Привіт усім.Чи можна сказати можливість створення схеми, які можуть розділити тактової частоти на 2.

Я використовую XOR воріт, але не може зробити все правильно.Shantha

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back