розвиваються 8 до 256 біт декодер

K

karthyekrajhaa

Guest
буде у мені допомогти в розробці 8 до 256 біт декодер використання від 3 до 8 біт схеми декодера?

і може зробити це багато в чому для цього і повинні знати, що внутрішня структура декодера коштів в 3 до 8 біт декодер складається з 8 №, від 3-вхід і ворота або NAND ворота і 3 воріт інвертора і те, що у хочу зробити, він повинен 256 +8 входів і U повинні вказати, які типи інших воріт (дві I / P або 3 я / л і ворота або NAND ворота) і т.д. і необхідність щось і може зробити це спочатку скажіть мені, з тим, що ворота , декодери і т.д. і потрібно зробити, що ЦКТ. або і потрібно зробити ЦКТ. з використанням тільки 3to8 декодерів і скільки №, цього ?????

Існує лише один спосіб зробити це припускаючи декодер ваш стандартний і має 3 виберіть контакти і один дозволяють PIN-код. Працювати у зворотному напрямку і почати з виходом. Вам знадобиться 32 декодерів для отримання 256 виходів. Кожен з цих декодерів буде використовувати 3 біта вашого 8 біт на вході, скажімо I0, I1 і I2. Потім вам буде потрібно для управління дозволяють контакти вашої 32 декодерів. Для цього вам знадобиться ще 4 декодерами. Кожен з цих декодерів буде використовувати ще 3 біти ваш 8 біт на вході, I3, I4 і I5. Виходи з цих 4 декодерами дасть вам 32 дозволить управління. Нарешті, вам необхідно контролювати дозволить контакти ваша група з 4 декодерами. Для цього вам буде потрібно ще 1 декодер. Даний декодер буде використовувати останні 2 біти ваш 8 біт на вході, I6, I7 і третього вибору значень для цього декодера просто бути заземлені. Виходи цього декодера дасть вам 4 виходи, який буде керувати дозволить контактів у групі від 4 декодерами. Вам потрібно буде перевірити, як ваш контактний дозволить робіт. Це може встановити всі виходи до 0, то, що ви хочете. Якщо три-стану виходів, то вам доведеться додати випадаюче резистори, якщо ви використовуєте КМОП. У цьому випадку ви можете використовувати резистор пакети, які мають 8 резисторів в DIL пакет.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back