робітник на будівництві аналізатор спектру ...

Z

zarthrag

Guest
Добре, я працюю (також) на будівництво аналізатор спектру. Я електроніки інструктора, що колись сказав мені, що LO сигнал не обов'язково повинні бути синусоїди взагалі. Останнє, що я перевірив, спектральний аналіз меандр досить противний .... Хто-небудь тут намагалися щось подібне, особливо в області УКВ. Ентоні

Більшість змішувачів буде генерувати гармоніки гетеродина, і саме тому приймачі розроблені з вузькосмугові фільтри на ВЧ та ПЧ портів таким чином, щоб змішування продуктів, не хотів, не впливають на систему. IF = (М х РФ) + - (N х LO), де M N всі цілі.

Якщо ви їдете діод мікшер з меандр є кращим рішенням, тому що діоди виступають в якості вимикача. Але це диски суміш armonics з LO сигнал з spurius, які можуть бути в спектр в порту РФ, мікшер і продукт може потрапити всередину ЯКЩО ланцюг розбещує прийнятого сигналу. Наприклад у мене є побудувати аналізатор спектру описується Matiaz Відмара а в ланцюзі ЯКЩО я змінив кристала при 60 МГц з тактовою блок для TTL-диск з відмінними результатами (в цей день не був доступний в моїй лабораторії кристалі з власною частотою !!!!!) Манді

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back