рис 16f877a та клавіатури

G

gnoble29

Guest
Я намагаюся інтерфейс клавіатури рис 16f877a.But коли я натискаю одну клавішу, рис буде розглядати як, я натисканням 3 рази і той же ключ. {Коли я натискаю 2, рис буде читати це як 222} Як я можу уникнути це?

Ви повинні розглянути на клавіатурі звичайному лікуванню, а не тільки натисніть кнопку дію, але і реліз . Просто прийміть значення після ключових бути звільнений після натискання. + + +

Дізнатися, чому в першу чергу. Якщо ключ насправді закриття і відкриття в три рази потрібно «коливання» його. Більшість клавіатур страждають від брязкіт контактів, це викликано механічними контактами перемикача відновлюється, коли б'ють один одного, класичним рішенням буде почекати якийсь час після виявлення вимикач закриття перед перевіркою його знову. цей процес називається "debouncing. Інша можливість полягає в тому, що ваша програма просто читаючи перемикач закривається кілька разів, перш ніж вона встигає відкрити знову. Вирішення цієї проблеми полягає читати клавіатуру знову, поки не говорить ні одна кнопка не натиснута, перш ніж продовжити. Брайан.

я думаю, по-друге це мій problem.How може подолати його?

... Більшість клавіатур страждають від брязкіт контактів, це викликано механічними контактами перемикача відновлюється, коли б'ють один одного, класичним рішенням буде почекати якийсь час після виявлення вимикач закриття перед перевіркою його знову. цей процес називається "debouncing'...
Інша можливість полягає у виконанні цієї" debouncing "завдання на апаратному рівні, але не звичайним більше. + + +

Дізнатися, чому в першу чергу. Якщо ключ насправді закриття і відкриття в три рази потрібно «коливання» його. Більшість клавіатур страждають від брязкіт контактів, це викликано механічними контактами перемикача відновлюється, коли б'ють один одного, класичним рішенням буде почекати якийсь час після виявлення вимикач закриття перед перевіркою його знову. цей процес називається "debouncing. Інша можливість полягає в тому, що ваша програма просто читаючи перемикач закривається кілька разів, перш ніж вона встигає відкрити знову. Вирішення цієї проблеми полягає читати клавіатуру знову, поки не говорить ні одна кнопка не натиснута, перш ніж продовжити. [COLOR = "# FF0000"] я думаю, що моя програма просто читаючи перемикач закривається кілька разів, перш ніж вона встигає відкрити знову. як подолати це я? [/COLOR]

Я думаю, що керівні принципи вже providen ось так концептуально, як на ваше запитання. Тобто не треба hightlight питання без вас надати більш докладну інформацію. + + +

Якщо ви надаєте певний код, як ви очікуєте, що ми виправити вашу проблему, ми не можемо вгадати, що ви робите у вашому коді. Алекс

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back