G
gnoble29
Guest
Я намагаюся інтерфейс клавіатури рис 16f877a.But коли я натискаю одну клавішу, рис буде розглядати як, я натисканням 3 рази і той же ключ. {Коли я натискаю 2, рис буде читати це як 222} Як я можу уникнути це?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Інша можливість полягає у виконанні цієї" debouncing "завдання на апаратному рівні, але не звичайним більше. + + +... Більшість клавіатур страждають від брязкіт контактів, це викликано механічними контактами перемикача відновлюється, коли б'ють один одного, класичним рішенням буде почекати якийсь час після виявлення вимикач закриття перед перевіркою його знову. цей процес називається "debouncing'...
Дізнатися, чому в першу чергу. Якщо ключ насправді закриття і відкриття в три рази потрібно «коливання» його. Більшість клавіатур страждають від брязкіт контактів, це викликано механічними контактами перемикача відновлюється, коли б'ють один одного, класичним рішенням буде почекати якийсь час після виявлення вимикач закриття перед перевіркою його знову. цей процес називається "debouncing. Інша можливість полягає в тому, що ваша програма просто читаючи перемикач закривається кілька разів, перш ніж вона встигає відкрити знову. Вирішення цієї проблеми полягає читати клавіатуру знову, поки не говорить ні одна кнопка не натиснута, перш ніж продовжити. [COLOR = "# FF0000"] я думаю, що моя програма просто читаючи перемикач закривається кілька разів, перш ніж вона встигає відкрити знову. як подолати це я? [/COLOR]