резонатор прибл.

R

RedHat

Guest
Я використовую 10nH coilcraft 0603cs індуктора, який має Q близько 70 в зазначеному центрі частотою 950MHz, Q = 75 загружен, Q = -125,89 ефективного Що це негативний Q означає?Cshunt = 48.41pF так, я буду використовувати два конденсатора 47p 1,5 P, це наближення має великого впливу на частоту? Що таке рішення?

привет
Вибачте, але вам необхідно увійти в акаунт це вкладення

Звідки Ви дізналися цього ефективного Питання номер?Існує завантажуються і вивантажуються Q. Я б підозрювати, що деякі негативні Q номер від наявності негативного опору в настроєна схема.

це розрахункова величина, як я по-прежнему розрахунку значень елементів резонатора.-125,89 Жаль, коли я взяв Qu = 47, не 70 (ще одна катушка НЕ 0603cs)
QE = 1 / (1/QL-1/Qu) = 1 / (1/75-1/47) = -125,89
де Qu = 47, QL = 75
Я підрахував Cseries = 3.164pF да, там буде більш наближення, я буду використовувати 3.3pF

Ваш номер не праві.Завантажено Q завжди цінуються нижче, ніж у порожньому Q схем без зворотнього зв'язку.У осцилятори завантаженої Q вище, з-за негативного опору активної частини схеми.Тут негативні Q приходить от.

У пасивного замикання Q, має вплив на резонансні frequeny.В активній схеми осцилятори налаштовує його негативний опір списати втрати в налаштована схема так настроил оригінальною схемою опір не має ефекту.

Питання про вивантажені з індуктора 47, завантаженої Q є Q, що я хочу на весь генератор, який складає 75, я все ще обчислення значень резонатора себе без роздумів підсилювач, я повинен знайти котушці, яка має Q більш ніж на 75?максимальна Q я знайшов для індуктора на 950MHz складає близько 70, які також менше, ніж 75.

Індуктора Q позначиться на короткостроковому плані частоти стабільності.Ви повинні використовувати максимальне значення имеется.Повітряні основних індукторів з великим діаметром дроту краще.

Добре, що можна сказати про компоненті цінностей?Наприклад Cshunt = 59.51pF так як я використав 56с 3.3 P і Cs = 3.097pF я використав 3.3pF.при моделюванні резонатора в оголошеннях,
то ланцюг НЕ резонує на 950M або навіть поруч з ним.Потім я використав розраховуються значення, резонансна частота була права.тим, як зробити це з практичної цінності?

Ваш шунт конденсатори здається дуже великим.Вони послідовно один з одним, а паралельно з цієї серії LC мережі.Ви в кінцевому рахунку те, як кристал кварцу відповідь.Полюсом і нулем.

Яким чином ця мережа використовується в ланцюгу?

він такий же, як він використовується в даному керівництві:
http://www.odyseus.nildram.co.uk/RFMicrowave_Circuits_Files/Feedback_Oscillator.pdf

Зверніть увагу, що ваш шунт конденсатори 3x вище, ніж у підручнику і ваша частота знаходиться в межах декількох відсотків від підручника.

Існує рівняння у правому верхньому куті першої сторінки.Спробуйте його з підручника значень частин.Ви, напевно, зробив помилку математики.

Крім того, помітити, що цей LC мережа використовується як два порти ЛЕП в осцилятори ланцюга.Не як зазвичай налаштовані схеми смуга пропускання фільтра.

значення права, проблема була в конденсаторі 3.3pF Cs був спочатку 3.097pF так що різниця була велика тема, я використав 2 конденсаторів серії 6.8, 5.6pF і він працював добре, але коли я використав індуктора моделі (я використовую ідеал індуктора) вихід був лінійним рядки, я думаю, що вартість Qu, що я був неправ (як я апроксимуються з кривої в специфікації),
то є один спосіб використання індуктора моделі дізнатися точну вартість Цюй на цьому Частота?Що ви маєте на увазі під:
Цитата:

LC цієї мережі використовується як два порти ЛЕП в осцилятори ланцюга.
Не як зазвичай налаштовані схеми смуга пропускання фільтра.

Деякі осцилятори використовувати коефіцієнт відбиття від мережі.Інші використовують коефіцієнт.В пі характер схема є більше, як лінія передачі еквівалента ніж настроил ланцюги, такі, як використовуються в Хартлі осцилятори.

При використанні моделі існуючих компонентів (не ідеал) від котушки і конденсатори відповіді додається або лінійної кривий вихідного.хоча я використав Q вивантажуються з кривої в таблицю для розрахунку значень елементів.Я спробував кілька котушки, звичайно зі зміною значень інших компонентів значення, які залежать від Q.
Вибачте, але вам необхідно увійти в акаунт це вкладення

Что-то очень неправильно.В -30 дБ вартість S21 є однією докази.

Спробуйте моделювання параметрів, зазначених у документі, і подивитися, якщо ви отримаєте той же результат, що він показує.Це дозволить визначити, чи дійсно проблема полягає в симуляції.

Я спробував значення в підручнику, і воно працює, але, наприклад, у підручнику використовуються ідеальних компонентів не проводяться.Я зробив два моделювання з ідеальними компонентами і він прекрасно працювали в іншій здійснюється компонентів (від AVX і мікроелектроніки), і він не працював на виробництві, що я направив перш ніж, хоча вони мають ті ж цінності, і всі мої розрахунки залежать від Qu який я апроксимувати від Datasheet, також я спробував кілька Qu

Варіанти у вас полягає в тому, щоб використовувати більше фізичний розмір індуктора, який буде мати краще Q або використовувати іншу схему повністю.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back