резонансний контур

J

johntee

Guest
Привіт,

Я розмістив основні схеми NTL на мою домашню сторінку і потрібна допомога з ним.
Чи буде форум член подивитися і, можливо, допоможе відповісти на мої питання на веб-сторінці.Ось посилання:

http://homepage.ntlworld.com/john.tilston/555.html

Велике спасибі, я новачок на electronis але намагається дізнатися потроху щодня.

Джон

ваш МОП буде визначатися квадратні хвилі і, отже, майданчик буде проходити, що резонансні частоти компонент тільки якщо L і С у серію, і якщо в паралельному всі інші компоненти частоти (прямокутна хвиля має всі частоти синусоїдальних )....

діод D3 буде ваш кліп вихідних близько 11.3V ....
випромінюваної сили можна говорити тільки по відношенню до точки насичення магнітного сердечника .....
це може бути зроблено ...
Сама котушка індуктивності і, отже, не з'являться великі зміни вихідного сигналу ....

Спасибо за ответ, на підставі Вашої відповіді я прав, кажучи, що якщо осцилограф був зроблений через котушку індуктивності він покаже квадратні хвилі в паралельному L & C конфігурації?Хіба це ще бути такий самий сигнал, якщо індуктивності (L) і конденсатора (C) були в резонанс?

На жаль я не маю доступу до сфери охоплення і таким

Привіт,
Джон

Я., але не ідеально квадратної хвилею .....але при резонанс хвиль буде синус ...

Ще раз спасибі за вашу неоціненну допомогу, це дуже високо.Я сподіваюся, що в майбутньому, коли мої знання електроніки назріло, я зможу допомогти іншим, як ви допомогли мені.

З повагою,

Іоанна у Великобританії

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back