резистор & без сіліцідном?

H

haadi20

Guest
Я використовую TSMC PDK ... Він має різні типи резисторів доступна .... у мене є кілька питань, що стосуються їх ...

1.Понад 30 ГГц, який резисторів є більш точними у відношенні процесу і .. зміні температури?з сіліцідном силіцидів чи без?

2.

and "rppolywo_rf
"...i cant find any information regarding the difference between the above two in the pdk documentation...Has anyone used these before?

Є дві версії резистора без сіліцідном "rppolywo"
і "rppolywo_rf"
... Я нахиляє знайти будь-яку інформацію про різницю між двох зазначених вище ГДК в документації ... Хто-небудь використав ці раніше?Дозвольте мені знати, який з них будуть використані для високих частот .. схем?Звичайно, я був би спокуса використати одну РФ, але я хочу бути впевнений, чи було це плата за використання, що ...

Kind Regards

rppolywo_rf використовується в РФ, думаю, що модель є більш точним, я думаю, доводилося індуктивність резистора

khouly

Спасибо за ответ ...

Також я помітила, що менше значення опору ≤ 50 Ом важко домогтися з ООН-silicided версії .... із-за обмежень ширини & довжина резистора .... тому необхідно використовувати silicided версії .... я сподіваюся, що це хіба проблема ....

Будь-який досвід або пропозиції?

Привіт

спробі відкрити файл моделі, у вигляді текстових і побачити diffeence між моделлю РФ і резистор без РФ

це дасть U деяке уявлення про моделі

khouly

Так, ур права .... я подивитися на параметри моделі двох типів ... модель РФ включає індуктивності і ємності резистора ... в той час як інша не ...!!

Kind Regards

Я думаю, вони також повинні вказати діапазон частот від моделі, деякі компанії говорять, що цей діапазон

У ж знайти щось на зразок цього?

khouly

Так, вони дають результати вимірювань компонентів uptil 30 ГГц ... Крім цього досі залишається загадкою ..!

Добре 30 ГГц є дуже гарним діапазону, або і хочете працювати в діапазоні понад 30 ГГц

khouly

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back