резистора на базі NPN транзистора

N

newbie111

Guest
якщо ПОС і реле частку одного джерела

Рівняння розрахунку резистора на базі NPN транзистора

х 0,2 х реле опору HFEАле якщо ПІК використовує 5V і реле (окремо) використовує 12 V

Як розрахувати резистор на базу NPN транзистора

?

Спасибо
Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

Okazuje się, że wcale nie tak wiele. Co prawda dzisiaj na płytach montuje się zazwyczaj 12-15 portów, co jest wartością niewystarczającą, ale od czego dodatkowe karty PCI-e z kontrolerami i dodatkowymi złączami? W sumie do przygotowania potrawy konieczne jest 30 … <a href="http://www.frazpc.pl/aktualnosci/576281,Jak-wiele-poczonych-ze-sob-portw-USB-potrzeba-aby-usmay-kiebask.html">Continue reading <span class="meta-nav">→</span></a>

Read more...

Я думаю, що кожне джерело живлення не є проблемою.Підключення двох наземних один одного. Використовуйте резистор як на схемі
Остання редакція sabu745 на 11 грудня 2009 4:36; редагувалось 1 раз в цілому

Привіт
5V ПОС і 12V для дійсно повинні нести самому місці.
Для розрахунку резистора на базі транзистора
У першому мірою котушка опору допомогою метра Ом ....
, Щоб отримати дійсно поточне використання I = 12v/Rcoil Я тут означають IC
Потім знайти IB = IC / HFE ....
VCC ПОС 5V потім РБ = 5v-0.6v/IB
але на практиці у необхідно використовувати два рази, що IB для насичення транзистора ....

, Можна використовувати compelete драйвера для реле як ULN2003, ULN2804
http://www.jaycar.com.au/images_uploaded/relaydrv.pdf

Замість 4 транзистори резисторів, можна використовувати ULN2003 керувати relayz з більш eaze

Хороша ідея, але я поняття не маю, як використовувати ULN2003.Спасибо

Формула для базового резистора не має сенсу:
1) Опір обмотки реле нічого не значить, якщо не розрахувати, скільки його поточних потреб.
2) HFE транзистор не використовується, коли це вимикач.

Довідкову інформацію для кожного маленького транзистора показує її максимальна напруга насичення, коли її база струму 1/10th струм колектора.

Ми не знаємо, струм колектора, тому що ми не знаємо, наскільки поточні реле використовуються котушки.
Тока бази становить близько 5.1mA оскільки база резистор 820 Ом від 4.9V.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back