режимі конструктора В. Напруга конструкцій режимі

S

swagata

Guest
Привіт усім!

Current Mode конструкції стають дуже популярними.Я запрошую загального зіставлення з напругою режимі designs.Any зведення про переваги & Недоліком обох методів, будуть корисними.

Ви можете звернутися в документі Доктор Рідлі's режимі <Voltage або поточний режім>

Палей пише:

Ви можете звернутися в документі Доктор Рідлі's режимі <Voltage або поточний режім>

Основною перевагою поточному режимі конструктора є те, що незатухаючий сигналу під час передачі через опір, що є найбільш важливим фактором більшості компонентів ...в той час, коли напруга стає ослабленим передаються через опору, яке не може уникнути ...

Потім поточному режимі повинен піклуватися проводять втрати ...

Що ви за змістом проводять втрати ...чи так це конденсатора або індуктивності або резистор, змодельований в лінії передачі це Gonna Be паралельно і, отже, струму не буде скорочений ...

Дякуємо за обговорення.
Plz просвітити мене наступні порівнянні з напругою в поточному режимі.
1.voltage Swing / Swing поточний
2.input діапазону
3.impedance
4.slew ставки
5.linearity

Ви також можете дати мені пов'язані лекцій / підручників у PDF / посиланням.
Ще раз спасибі

перепадів напруги буде більше напруги в режимі конструктора
поточний Swing буде більше в поточному режимі конструктора

вхідна напруга, швидкість наростання і лінійності залежить від системи для обох сторін.багато компроміс буде брати участь ....

Вихідний опір напруги режимі низькою і високою для поточного режиму ....

це папір
Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

Привіт усім
Я думаю, що вище посади зрозуміли, що першим автором хочете обговорити.
Деякі люди говорили про концепцію режимі напруги і поточному режимі, це я думаю, використовувалися в основному в силових електронних IC домену.
але я думаю, що перший пост хочуть знати, це, загалом Analog IC боку, яка різниця між напругою і струмом режимі.

Поправте мене, якщо я неправий.
удачі
Джефф

см. в цій книзі

ftopic262787.html

Автором книги є професором в моєму університеті, він також дав нам ці короткі огляді наголошується,
Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

Спасибі всім, хто взяв участь в обговоренні поділився & своїми ресурсами.
Jfyan ж справедливо, що я м серйозно зацікавлені в аналоговому mainly.But Частина IC кожного вкладу просвітив мене по-своєму.
Thanx знову

Спасибо всем.
Я також хочу, щоб дизайн кроком Баку-вниз DC
/ DC-перетворювач.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back