рег порушення рег для проведення порушень в соц зустрічі

V

vlsitechnology

Guest
Припустимо, якщо я отримав провести порушення в рег на шляху рег то вага SHUD мені робити? Вага я можу зробити, це або я можу скоротити шлях даних або я можу додати кілька буферів або я можу додати delaay буферів я прав?? так, для яких йде вище пріоритет? Або ж ми повинні робити ручний розрахунок, як грубої роботи і вирішити, який віддати перевагу? плз поправте мене, якщо я помиляюся піклуватися відповідь мені

якщо ви зустріли провести насильство, потрібно додати більше затримка DataPath, як правило, інструмент є ця особливість зайнятися (optdesign в дружніх), може бути, ліва менше в остаточному відмовитися, і ви повинні зробити це ручним

так, Optdesign може виправити більшість часу порушення. але мені здається, ця команда не може виправити порушення термінів на in2reg шлях? або є якась інша обстановці? Чи є там якийсь орган може виправити порушення на шлях in2reg за допомогою optDesign?

привіт використовувати setclockdomain-від "" до "" якраз перед optdesign. визначити вище як-от в до рег і він буде оптимізувати відповідно. BR Sing

Привіт Співай, я ніколи не використовував SOC Encounter. Але я використав Synopsys МКС, Synopsys Астро, і Magma Blastfusion. Для більшості конструкцій за допомогою цих інструментів ми використовували інструмент STA (в Prime Time) "що робити, якщо аналіз». Ви просто виправити всі "установки" порушення у фізичному засіб проектування, і, чим STA. А потім перевірити проводити часу на всіх режимах і кути. Потім, використовуючи "що-якщо аналіз" властивість прайм-тайм, додати затримки клітин. Важливо, щоб додати буфери не створюють нових порушень установки. Залежно від стільника затримки, максимальне порушення перехід може спливаюче вікно, вам доведеться прийняти їх до уваги при підготовці сценарію проведення ремонту або зробити це на наступному циклі ДПА від фізичних засіб проектування. Інші варіанти для проведення кріплення також дійсні. Ми також використовуємо скорочення деяких клітин. Інший варіант полягає у фіксації проводить за допомогою фізичних команди засіб проектування. Однак, як видобуток інструмент, який використовується у фізичному дизайн буде відрізнятися від тієї, яка використовується в Signoff, додатковий (або недостатньої) мають буфери можуть бути вставлені в залежності від співвідношення між видобутком бекенда інструмент та Signoff видобутку. Головне тут полягає не в створенні нових порушень установки. В іншому випадку провести фіксації цикл може зайняти більше ітерацій, і надмірне буферів тримати можуть бути вставлені, що може створити важко виправити місцеві проблеми заторів. З повагою, Гекхан ---

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back