регулювати потужність джерела при перемиканні

M

Micro Lover

Guest
привіт їм за допомогою 89C51 для відображення різних типів ламп, і мені потрібно регульований вихід, проблема в тому, що їм за допомогою перемикання режиму, так як я можу отримати регульований вихід

, що їм за допомогою перемикання режиму, так як я можу отримати регульований вихід
Шановний Micro Lover Привіт Що ви розумієте під цим? Регульовані меандр? регулюється амплітуда постійного струму? Ви можете розповісти мені трохи більше пояснень про те, що ви хочете зробити, будь ласка? Таким чином, може бути, я можу вам допомогти. З найкращими побажаннями Голдсміт

Тут їм намагаються пояснити View attachment 71215 і дуже важливим є те, що, як (+) і (- або землі) взяті з мікроконтролера, тому я також потребують стабільних або регульованих (їм не впевнені, яке слово є більш зручним ) землі або (-)

Hummm, є підсилювача лінійного? Ви повинні використовувати нелінійний підсилювач (якщо з покласти хвилі не одночасно, що це досить легко. Скільки поточні вам потрібні і як ви частоту? Кращий удач Голдсміт

їм за допомогою LM324, частота майже 100 Гц, і навантаження прибл 1,5 А (з допомогою 12 В), просто їм за допомогою BD-135 для навантаження, нормальної потужності становить 1,5 ампер, але при перемиканні вона може працювати на 3,0 ампер і дуже важливо полягає в тому, як (+) і (- або землі) взяті з мікроконтролера, тому я також потребують стабільних або регульованих (їм не впевнені, яке слово є більш зручним для використання) землі або (-)

Як я зрозумів потрібно два рівня сигналу (від нуля до максимуму). і з покласти ваші мікро становить близько 5 вольт. Є багато багато варіантів тут. але я можу запропонувати деякі одного з вами: за допомогою ICL7667 або оптопари і транзистора (якщо з пут може бути від поставки до зливу) До речі: скільки коштує ваш робочий цикл? 50 відсотків? або за допомогою 1/2 мости з MOSFET драйверів для отримання дуже високого струму. але хороший вибір, коли можна домогтися, що ви говорите, що ваш вантаж. є те, що індуктивний? З повагою, Голдсміт

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back