регульований імпульсний джерело живлення

B

behranghm

Guest
Я намагаюся знайти схему регульований імпульсний джерело живлення з потужністю від 0-30V, що забезпечують принаймні 1A струм.як я почав читати про різних конфігурацій імпульсних джерел живлення (Баку, Баку Boost, Flyback, половина наречених, і т.д.) я став в замішанні, оскільки проектування імпульсний джерело живлення навіть при постійному висновок може виявитися досить нехороший.Я не знаю, яка конфігурація я повинен бути вибір врешті-решт.Чи може керівництво тіло, що мені робити?Я ситий по горло посібниках про джерела живлення, я шукаю для деяких готових будувати практичну схему.Або, принаймні те, що може перерости в робочу харчування з деяких маніпуляцій.Будь-яка документація або посилання було б здорово.

Може бути, вам слід розглянути 30VA (або трохи більше) понижуючий трансформатор і крок Напруга до, скажімо, 25-30Vac то нормальні речі: запобіжник, міст і згладжування Кап ..
Після цього ви можете використовувати LM2575ADJ (або аналогічний) перемикання понижуючого конвертера ..Google за це дані листа з додатками ..
http://www.epeec.ethz.ch/pdf/broeck_epe2001.pdf
Цей конвертер є регульованим, так ouptut напруга між 1.25V і 30 або більше ..

, and you will be protected against dangerous mains voltages (isolation provided by the step-down transformer) ..

Тому я запропонував таким чином, що ця схема буде працювати,

і ви будете захищені від небезпечної напруги мережі (за умови ізоляції від понижуючий трансформатор) ..

Привіт,
IanP
Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back