рамкову антену моделювання в IE3D

G

Guest

Guest
Намагаюся моделювати антени PCB циклі, використовуючи IE3D.Петля має опором 4 Ом 360 J (знайдено шляхом розрахунків та моделювання).Коли я входжу в сполученої цього опору як опір навантаження (термін, який використовується в IE3D) в моделюванні діаграми функції я отримую 10dB антена менш ніж в 50-ом випадку.
Я хотів би розраховувати на отримання вищої посилення з сполученими матчу, ніж з 50 Ом, там щось недоліки в моїх використання IE3D чи розуміння антенами?
Будь-яка допомога буде прийнята з вдячністю.

TIA, Джері.

Привіт, Джеррі: Думаю, я відповів вам раніше.Можливо, вам доведеться Написав тут питання і направив його безпосередньо мені.В основному, це пов'язано з тим, що отримати визначений у IE3D враховуються неузгодженості до нормалізації опір.Для сполученої відповідності, можна очікувати посилення, щоб бути більше, ніж отримати визначені на IE3D.Обидва способи є правильними.Однак, вам потрібно інтерпретувати їх правильно.

Цзянь
Повідомте meknow, whre я можу завантажити патчі IE3D

Thx/ Попередження # 1 - читайте правила!Незаконним є прохання тріщини.(Klug) /

Будь ласка, відвідайте скачати з www.zeland.com.Ви повинні зареєструвати вашу licnese з серійним номером у вас є.Якщо ви не надасте, вам буде розглядатися як оцінювач та ім'я користувача і пароль, виданий вам для отримання доступу до Завантажити в www.zeland.com є обмежені терміни.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back