радар проекту з використанням MATLAB

H

hussard11

Guest
Привіт, я повинен розуміти, для мого остаточного проекту моделювання радіолокаційної системи з використанням MATLAB. Тема: "Проект полягає в реалізації повного процесора радіолокаційного сигналу один файл даних з невідомим розподілом цільових включений як таємницею сигнал для тестування Мета цього проекту полягає в розробці процесора, який визначатиме все .. невідомі цілі, а потім оцінити їх діапазон та їх швидкості. " Якщо хтось є ідеї або який-небудь цікавих джерел, це було б здорово !!!!! Велике спасибі за вашу допомогу!

Чи знаєш ти "еМюль"? Спробуйте "еМюль" і шукати в ньому "Радар Системний аналіз та проектування з використанням MatLab". Ви можете завантажити 6.05MB книгу, що може вам допомогти. якщо вам потрібно, і мою посилання дозвольте мені, я можу завантажити його.

Радіолокаційні системного аналізу та проектування з використанням MATLAB

може будь навантаженні, не безкоштовно посилання

радар проект muhafza добре, якщо й гарні в MATLAB

привіт, мій остаточний проект радар моделювання з matlab.can можете допомогти? будь ласка ..

Я працюю на радарі проект з використанням MATLAB. Мені потрібна допомога в зборі матеріалів, таких як Ebooks / IEEE документів, пов'язаних з моїм проектом.

Може хто допоможе мені на моєму радарі проект. будь-які матеріали, такі як блок-схеми, MATLAB код або коди моделювання будуть корисні.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back