W
wajahat
Guest
привет всем, я новий навчання DSP на борту programming.I використовується tms320c6713 платі.В IDE comkes, що з цим Рада CCS.I було запуску деяких прикладах практики в цій environment.There деякі файли підтримки, які необхідні для створення проекту, наприклад C6713dskinit.c, C6713dskinit.h, C6713dsk.cmd, Vectors_intr.asm, Vectors_poll . АНМ.
В одному з прикладів я попросив змінити один з цих файлів, які я використовую, як це передбачено.
Що мені потрібно запитати те, що ці файли являють?Чи можна змінити всі з них?Якщо я хочу зрозуміти, програма список цих файлів Що я повинен робити?
Я отримав rulph chassaing книги по програмуванню DSP бард, але він лише дає мало опису цих файлів.
Будь-який відповідь буде корисним.
wajahat.
В одному з прикладів я попросив змінити один з цих файлів, які я використовую, як це передбачено.
Що мені потрібно запитати те, що ці файли являють?Чи можна змінити всі з них?Якщо я хочу зрозуміти, програма список цих файлів Що я повинен робити?
Я отримав rulph chassaing книги по програмуванню DSP бард, але він лише дає мало опису цих файлів.
Будь-який відповідь буде корисним.
wajahat.