підсилювач потужності

R

reilei

Guest
Коли я дизайну ПА, я вважаю, що, використовуючи типові схеми в Datasheet іноді призводить до поганих result.Furthermore,
рекомендовані мікрополосковая ланцюга завжди показують, що низькі показники в EDA simulation.How
це сталося? Ви не повідомте мені, як я можу отримати правильну схему ПА дизайн.
До речі, ПА транзисторних Раніше були з
Ericsson і Motorola.

Прохання бути більш точними при розробці специфікацій і включати смугу пропускання, вихідний потужності та транзистор використовується.Ви намагалися імітувати з MicrowaveOffice?

Дуже важко дати хороші рекомендації, без знання про які-небудь подробиці щодо вашої дизайну, але це звучить як якби це близько HF ПА.Як виправити відчеплення енергопостачання є необхідним у практичній ланцюга.Крім того,
слід пам'ятати, що для ГГц діапазону ПА: S конденсатори, не завжди поводяться ідеально.Крім того, Datasheet Специфікації нерідко типові значення і відхилення від зразків може насправді бути помітним.Необхідно також звертати увагу на дрібні деталі, як правило, не думки; ВЬЯС наприклад, буде працювати як малі індуктивності на дуже високих частотах.Тип circuitboard ламінат також має ефектом.Часто тефлоновим дошки використовуються.Дизайн мікрополосковая схема враховує epsilon_r, яка відрізняється для різних плати матеріалів.

Я використовую MRF21125 (MOTOROLA) LDMOS живлення транзистора та схеми функціонування частоти 2100-2170M.The я використовував програмне забезпечення для моделювання є Мікрохвильова Управління (версія 4.02) і ads1.5.The Datasheet надати три вхідних та вихідних Impedancefor 2100, 2110Mand 2170M, При використанні цих параметрів для моделювання схем, рекомендованих в Datasheet я виявив, що результат не ideal.Now Я думаю, що в ПА дизайн з використанням вхідних та вихідних імпеданс для S-параметричне моделювання (S11, S21, S12, S22), не Достатньо, що параметр слід використовувати, і те, що я повинен імітувати, щоб отримати найкращі показники в ПА PCB борту? Спасибо!

По-перше, ви повинні вибрати клас вашого ПА, такі, як A, AB, B, C, F, G, H, HG ..., Що має на увазі різні вибору ...говоримо ми вибрали клас А це значить, що у вас є упередження до вашої транзистор в середині VI в characterics ...для діапазону частот 2GHz я б не став використовувати константи, але розподіляється концентрованими (конденсатори, індуктивності ...)
У ПА ви в цілому збігається з вхідною та налаштувати S22 мати високий PAE (це кількість побачити ...) надіслати мені конфігурації ви хотіли б використовуватися i''l прийдуть подивитися на це ...поки

ПА завжди працюють в nolinear області,
в якій S параметр для лінійного моделювання не використовувати у справі.
Так U необхідно використовувати nolinear модель для імітації Ура ланцюга.Зазвичай SPICE модель буде добре працювати, мати У одного?
У MWO, він може бути поміщений тільки хоча LIB нелінійного елемента у вікні,
у той час як в оголошеннях, U повинні внесок кожного параметра в УРЕ самоврядування.

Удачи.

Але я все ще думаю, що це не використовувати витрачати багато часу для проектування і моделювання, для параметра S manufactue поставляється тільки для малого сигналу
та спецій моделі постачаються вони не достатньо accutate небудь.Просто дотримуйтесь застосуванні до уваги, використовувати mictosrip з однаковим імпеданс АНЕ електронних довжини, і з cappacitors вартість пропорційна 1/frequency.
Це ОК.

Пам'ятайте, однак, що при використанні нелінійного моделювання краще зробити один тон моделювання.Я пропоную вам також поглянути на Pin-надутые губи крива, яка показує компресію точка,
подивіться на рівень гармонік, які повинні бути не настільки високі, і на надутые губи PAE = / (Pin PDC)

Чому ніхто не відзначити велику Signal аналізу.Один не може мати більш точні значення PWR йти, покладаючись виключно на малі і сигналу S-пар невеликі-сигналу.

Тільки для тих, хто не знає, проектуванні ПА з великою сигнал аналізу складаються виконуючих навантажувати тянуть аналіз для визначення Zopt.Тоді ваші відповідності залежить від цього.Є кроки стежити, але якщо ви йдете в DesignGuideLine в A / D / S і дотримуючись в той же час деякі книги (Walker 1), то ви можете отримати це право.
У разі необхідності отримання додаткової інформації, будь ласка, прошу.

Що можна сказати про упередженості стан?

Колекціонер / Drain нинішньої?VCC / VDD?

В цілому, чим вище умов / напруга колектор,
тим більше енергії можна розвивати через навантаження ((R ^ 2) / R).Крім того, тим більше струм, вищою владою ((I ^ 2) * R).Очевидно, що пристрій не може впоратися з нескінченним напруги /
Поточні тому ви повинні вибрати один, який підходить.Ви, як правило, застряг у VCC, оскільки, можливо, Ви робите на мобільному телефоні, щоб ви тільки трьох вольт.Тоді ви повинні бути вище нинішніх.Якщо ваш підсилювач на 100% ефективною, то VDD * НВЙН будуть ваші потужності.Але це не так тому Вам потрібно більше вольт DC або струм, оскільки інша частина енергії втрачається, як тепло в транзисторний підсилювач неефективно.
І я згоден, S-параметрів та лінійного моделювання не набагато використання тут.Ви повинні використовувати гармонійного балансу і джерела / навантаження тянуть моделювання, щоб зробити роботу права.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back