підсилювач електретного мікрофона

X

XT.5155

Guest
Я спробував цю схему. але вона не працює. Не важливо, як голосно кажу в мікрофон немає сигналу з динаміка. що не так з цієї схеми. Спасибі

Значення 200k резистор в 20 разів занадто високою. Використовуйте 10k Ом і подати його в ряд з 1k Ом від батареї і конденсатора 100uF від з'єднання двох резисторів на землю в якості фільтра. Значення 100uf конденсатора вхідного є надто високою і займе весь день, щоб зарядити. Значення 10k регулятор гучності занадто низький і знизить рівень вихідного сигналу від мікрофона. Ваша LM386 має коефіцієнт посилення всього 20. Додати конденсатора з виводу 1 до контакту 8 до підвищення коефіцієнта підсилення до 200. LM386 потребує конденсатор харчування байпаса тому він не вагається. Використовуйте 100uF на 470мкФ. Якщо ваш мікрофон чує динамік, то він буде виробляти акустичну зворотний зв'язок виття.

Дякую вам гуру. До речі могли б ви пояснити, як вибрати найбільш оптимальне значення для конденсатора від мікрофона до підсилювача. Якщо я хочу використовувати LM380, мікрофон розділ буде схоже не так. Спасибі ще раз.

[Цитата = XT.5155] До речі не могли б ви пояснити, як вибрати найбільш оптимальне значення для конденсатора від мікрофона до підсилювача. [/QUOTE] вхідний опір LM386, як правило, 50k Ом. Якщо 100k контролю гучності трохи, то повзунок знаходиться на півдорозі і 50k Ом паралельно з 50k Ом IC та інші 50k в Підлаштування резистор в серії з результатом 25k робить загальний опір 75k для 0.22uF конденсатора, щоб харчуватися. Мікрофоном і резистор 10 кОм Тай повноваження, які він близько 2.5k. Тоді загальний опір, що впливають на низьких частотах в 0.22uF конденсатор зв'язку є 77.5k. Низька частота зрізу є одним розділений на 2 х пі х R х С таким частоти зрізу є 9.4Hz і відповідь плоскі приблизно до 47Гц. Якщо вам не подобаються глибокі баси потім зменшити значення конденсатора. [Цитата] Якщо я хочу використовувати LM380, мікрофон розділ буде схоже не так. [/QUOTE] LM380 не вистачає отримати, щоб бути мікрофонний підсилювач. Його виграш тільки 50, а коефіцієнт посилення LM386 з додатковим посиленням підвищення конденсатора 200. Може бути, його посилення може бути збільшений з деякою позитивним зворотним зв'язком. він має вхідний опір, що в 3 рази вище, ніж LM386, тому конденсатор зв'язку входу з мікрофона може мати менше значення для гарного баса.

Велике спасибі гуру. [Цитата = Audioguru] Частота зрізу є 9.4Hz і відповідь плоскі приблизно до 47Гц. [/QUOTE] Ахха, основною причиною конденсатор frequncy відповідь схеми. Дякую вам дуууже багато

[Цитата = XT.5155] Ахха, основна причина конденсатор frequncy відповідь схеми. [/QUOTE] Ні фундаментальних причин для конденсатора, щоб заблокувати постійного струму від 10до резистор і мікрофона від відвідування заземленою регулятор гучності і в 0В вхід підсилювача. значення конденсатора впливає на низьких частотах. Вихідний конденсатор блокує постійного струму від підсилювача збирається в динамік. Його значення також впливає на низьких частотах.

Я хочу знати, розроблена методика для посилення електретний мікро телефон output.to дати йому посилюються о / р на АЦП. [Розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 6 хвилин: [/color] [/SIZE] http://www.zen22142.zen.co.uk/Circuits/Audio/ecmmic.html У згаданій вище посиланню вони використовували bc549c translstor замість того, що ми не можемо використовувати у SL100?

[Цитата = b_manohar] У згаданій вище посиланню вони використовували bc549c translstor замість того, що ми не можемо використовувати SL100 у [/QUOTE] Просто подивіться на їх таблицях: 1) BC549 є низький рівень шуму для використання в мікрофонний передпідсилювач. Він доступний по всьому світу. SL100 дуже старий і має досить високий рівень шуму, який не дозволяє білд. Вона доступна тільки в Азії. 2) коефіцієнт посилення по струму BC549, як правило, 520. Коефіцієнт посилення по струму SL100, як правило, 80.

Я хочу знати, розроблена методика для посилення електретний мікро виходу телефону, щоб дати посилений о / р на АЦП.

[Цитата = b_manohar] Я хочу знати, розроблена методика для посилення електретний мікро виходу телефону, щоб дати посилені о / р на АЦП. [/QUOTE] електретний мікрофон має 48 В постійного струму, вбудованих в її електретного матеріалу. транзистора JFET всередині мікрофон харчується від резистора фільтром напруги живлення. JFET відповідає надзвичайно високим опором "Конденсатор" частини, які рухаються в мікрофон до набагато більш низьким імпедансом. Ви повинні дізнатися про те, як транзистори працюють і як правильно зміщення їм зрозуміти, як передпідсилювач схема працює і як створити свій власний транзисторного підсилювача.

[Цитата = b_manohar] Я хочу знати, розроблена методика для посилення електретний мікро телефон output.to дати йому посилюються о / р на АЦП. [/QUOTE] Може бути, ви могли б отримати капсули електретний мікрофон, використовуйте плоскогубці, щоб відкрити металевий корпус. дізнатися, що всередині нього. це працює для мене. [Розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 4 хвилини: [/color] [/SIZE] [цитата = Audioguru] мікрофона і 10k повноважень Тай резистор це близько 2.5k. [/ Цитата] (1/10k) + (1 / х) = 1/2.5K б "х" постійної для всіх звукового спектру, і це було б те ж саме для різного роду FET або JFET. , Який використовується в мікрофон капсули. Велике спасибі за очищення хмари на мій погляд,

Електретного мікрофона я використав і вимірюється харчуються 10k резистор від 6В до 12В і залучити близько 0,5 мА. Їх опір становить близько 3.3k Ом яка 2.5k Ом, включаючи 10k резистор. Тоді частотна характеристика половину гідною електретний мікрофон плоска лінія від 20 Гц до 20 кГц, як це:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back