підключення 2-х комп'ютерів через Інтернет

O

omrox

Guest
Сподіваюся, що це є придатним форумом для цього питання.

У мене два комп'ютери для малого бізнесу, що мені потрібно якось через мережу Інтернет.Обидва працюють на Windows XP.Другий комп'ютер знаходиться в іншому місці, має каналу доступу в Інтернет і запускає Windows XP Home.Мені потрібен швидкий і економічний шлях до мережі ці комп'ютери так, що будь-який з них може отримати доступ до файлів і додатків на іншій.Можна це зробити?

їм зовсім не знають про VPN.моя requirment є, як зазначено Чи можна допомогти мені.

Використовувати FTP-сервера на обох комп'ютерах і відкритий з обох тільки IP на іншій (решта діапазону IP-адрес - заборонити).

JJ

Чи може метод / кроки слід доопрацювати будь ласка.

Це вже було сказано, але, як і ви, що вам потрібно зробити, це шляхом створення віртуальної приватної мережі (VPN).Існує безкоштовний продукт, щоб зробити роботу, і його можна знайти, перейшовши до: http://www.hamachi.cc

Mirosoft налаштування також описано спосіб підключення за адресою: http://www.microsoft.com/resources/documentation/windows/xp/all/proddocs/en-us/access_pptp.mspx?mfr=true

Якщо ваше широкосмугове з'єднання динамічний IP адреса, ви будете мати додаткові труднощі в досягненні своєї мети.Вам доведеться оформити підписку на послугу третя сторона, яка відстежує положення вашого комп'ютера член і дає їм якийсь фіксованого моделюється адресу.Без фіксованої IP адреси, або динамічного DNS, немає способу для двох комп'ютерах з динамічними IP адрес, щоб знайти один одного в Інтернеті.

Ймовірно, самим простим рішенням для вас було запропоновано на іншій посаді.Просто отримати пару діалап-модемів, а також мати один комп'ютер називають одним, використовуючи телефонну лінію.Клієнт-серверне програмне забезпечення може бути встановлено, що дозволить автовідповідач стати сервером для віддаленого доступу в клієнті.omrox пише:

Сподіваюся, що це є придатним форумом для цього питання.У мене два комп'ютери для малого бізнесу, що мені потрібно якось через мережу Інтернет.
Обидва працюють на Windows XP.
Другий комп'ютер знаходиться в іншому місці, має каналу доступу в Інтернет і запускає Windows XP Home.
Мені потрібен швидкий і економічний шлях до мережі ці комп'ютери так, що будь-який з них може отримати доступ до файлів і додатків на іншій.
Можна це зробити?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back