про Cadence інструменти потребують коментарів експертів

G

gbaerf

Guest
Hellow за все,

Мені потрібна інформація про каденція інструменти, як інструменти, які з каденція якого підтримує повний звичні IC Design Flow: Мені потрібна тільки деякі з коментарів експертів, а також у кожному з етапів каденція інструментами,
Детальніше, як я йду через інструменти з Simucad www.simucad.com
тому я даю вам по одному інструменту імена .. Pls скажіть мені, які є інструментами є від каденція, яка підтримує цей потік у порівнянні з інструментами, які я ілюструють нижче

1.) Gateway: Schametic редактор: Схема захоплення і редактор

2.) Smart Spice: аналогова схема 100% сумісна HSPICE netlists fror, моделі, аналіз особливостей (в основному засновані Spice Simulator який робить аналіз схеми розроблені в шлюз)
Шлюз інтегрований з

3.) Твісторние: Повне Чіп аналогового симулятора ланцюга.свої ж, як смарт-пряні, але підтримує різні дизайни рівня ієрархії ...приймає на південь схеми та дизайну повного схем з використанням суб модулі і закріпіть моделювання швидкості

4.) Smart Spice РФ: Гармонічний тренажері балансу, РЧ схем.

5.) Гармонія Analog / Mixed-Signal Simulator: це зв'язок між аналоговими Simulator схеми з Verilog симулятора і не повну владу в режим моделювання суміші.

6.) Експерт редакторі макета: Включити маску дизайнери для досягнення щільності і продуктивності в аналоговому і цифровому форматах.

7.) Guardian: DRC / LVS / ЛПЕ фізична перевірка
тісно інтегрований з simuCADs схема редактори та редактори макет

8.) HIPEX: Повне чіпа паразитичні Видобуток продукти
Цей модуль також тісно інтегрована з Expert Editor макет ....

тому я відчуваю цього етапу завершується повним потоком Повний Custom IC Design ....
Прохання повідомити мені, якщо що-небудь не вистачає ....
і не дати мені ім'я інструментів з каденція відьом виконує ті ж функції більш-менш різні .... Експерти також прохання дати коментар Ура, хто працював у ці інструменти .....

Я відповідаю назад у відповідні інструменти Cadence згідно з вашими нумерацію:
1.Схема редактор: Віртуоз схематичного редактора
2.Симулятор: Привид / HSPICE підставі Socket Simulator
3.Верхній рівень Simulator: HSIM
4.РФ: Привид РФ
5.Змішаних сигналів Simulator: AMS / Привид-Verilog
6.Макет: Віртуоз редактор Layout
7.DRC / LVS / ЛПЕ: Assura (Diva / Dracula)
8.Паразитарні Видобуток: Assura

Всі перераховані вище продукти поставляються в каденції Suite.Але весь комплекс може бути дуже дорогими.

Привіт,

Вамші

Критичну погоду ваше запитання ливарного X Підтримка інструментів.Ви повинні підрахувати зусилля адаптації до комплекту інструментів.

Ця історія про те, що ливарні отримати Cadence майже нічого і грошовому проводиться у ливарному користувачів.

Тільки там, де Cadence не працює (Калібр, ЗРК), ви отримуєте також інших у грі.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back