про фізичну дизайн

S

smith_kang

Guest
Привіт
Хто-небудь може розповісти мені про антенний ефект у ASICs.

привіт

WOT Do U всі теж на увазі вплив на антену ASIC ..Do U означають речі raditation мікрохвильової печі.?або впливу радіації на напівпровідниках?

З повагою,

Антенний ефект у ASIC для продукції, на виробництво заряду буде збирати в ASIC і це завдасть шкоди для ASIC,
тому ми повинні змінити великих металевих малих металевих зменшити заряд збирати по металу.

Антена наслідків довгі плаваючі межз'єднань, які діють як тимчасові конденсаторів ході процесу металізації.Оскільки проведення шлях до землі не існує на момент металізації, від випадкового розряду плаваючого вузлів може призвести до необоротного пошкодження оксид воріт.

Антенний ефект від воріт транзистора існує через процесу металізації.Метали мають вільний рухомих зарядів після плазмового травлення.Зазвичай емпіричне правило, коли область пов'язана з металевими воротами це більше, ніж в 1000 разів в районі воріт полікремнія, а потім відбуваються величезні напруги на затворі.Це дозволить зруйнувати азоту.

Засобом є скоротити довгий металу і мостом з вищою між металевими або надати шляху витоку у вигляді антени діоди

Лі фонових інструментів запобігання цього явища?де я можу знайти більш детальну інформацію з цього питання.

спасибо

Звичайно, вони роблять це .... всі палуби ДРК правило буде мати для перевірки положення антени.Таким чином, ливарне має надавати їм ..... Крім того, цифровий PD інструменти будуть мати місця для перевірки антени

Антена являє собою велику, заряду провідника при невеликих воріт.
У іонного травлення стадії виготовлення, електричний заряд створює в провіднику шарів (статі, контакт / VIA, метал).Це звинувачення, через електрична напруга, призводить до деградації воріт, а в крайніх випадках може знищити повністю транзистора

Там використовується багато перевіряє ДРК виявити антенний ефект, і щоб уникнути цього діода (так що є шлях до землі через діод) або перемички (так, що площа металу мала).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back