про схему ієрархічної оптимізації

Z

zoujunjx

Guest
Мені потрібно трохи suggestins для схеми ієрархічної оптимізації. , Який вже кілька ідей? Спасибі!

Привіт, Що ypu на увазі під схемою herarchical оптимізації. Чи можете ви бути більш конкретним? Дора

Я також не дуже зрозуміло, про схему herarchical оптимізації: але я думаю, що про встановлення системи на різних рівнях. Наприклад ідеальний рівень моделі, на рівні системи, автоматичні рівні, рівні транзисторів.

Системи і методи ієрархічної схемою перегородки надаються. Більш конкретно, винахід використовує ковзний вікно, яке переміщається по частині ієрархічною структурою, що представляє собою програмований логічний пристрій. Вікна включає в себе деякі, але далеко не всі контейнери ієрархічну структуру, так що логіку клітини можуть бути розділені в межах вікна. Після логічних осередків розбиваються у вікно, вікно переміщається в інше місце в ієрархічній структурі. Завдяки використанню ковзаючого вікна, винахід здатне рекурсивно розділу логічних комірок в частині ієрархічної структури, що збільшує загальну ефективність секціонування.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back