про параметр Lamda

L

lhlbluesky

Guest
в 0.35um або 0.18um процес, як отримати параметр Lamda? в моделюванні, я вважаю, що Lamda зміни з різними факторами, такими як Vgs \\ VDS \\ W і так далі, і значення змінюється дуже різко, але, як обчислити розгром використанням Lamda для різних умов експлуатації? Крім того, на привид, існує параметр Рон, у чому різниця Рона і розгром? Як розрахувати постійного посилення використання Рон?

просто використовувати просту модель, наприклад, використовувати DC аналіз Lamda = D (I) / D (V)

Lamda = D (I) / D (V), що значення V? V = VDS або VGS?

Опір транзистора вихід ро = 1 / (Id лямбда *), отже, шляхом вимірювання Id ю тебе лямбда. Крім того за defenition лямбда propotonal до DXD / DVD.

Я пропоную і використовувати різні методи, щоб дізнатися лямбда. і з'ясувати, середня з самих загальних цінностей. його краще використовувати значення ARROUND ур потрібно VDS. diif методів: 1) нахил = лямбда / Id ', де воно "є струм, при якому дотичні до кривої перехоплення осі у. 2) вибрати два Vds значення, в основному в глибоких насичення, тому що в глибокій лямбда насичення є більш точним. потім використовувати Id2/Id1 = (W / L) 2 / (W / L) 1 * (1 + Lambda.Vds2) / (1 + Lambda.Vds1) 3) Ділянка графік Маршрут Vs Vds ця крива має форму, як гаусові кривої. З яких і отримають ВА при DIBL і В. А. @ CLM Тоді В. А. (початок напруга) = ВА, сб + 1 / (1/Va, DIBL + 1/Va.CLM) для більш докладної інформації зверніться цього якусь книгу MOSFET модель. також приведені в керівництві БСІМ. Сподіваюся, що це допоможе У.: ідея:

HII всіх, у мене є питання, коли я спробував метод Lamda = D (I) / D (VDS) при L = 60N я виявив, що для NMOS Lamda = 0,3345 а коли я спробував інший метод I1/I2 = [( W / L) 1 * (1 + lamdaVds )]/[( W / L) 2 * (1 + lamdaVds)] я виявив, що вона стала arounf 0,65 і коли я спробував Ro = 1 / (Id Lamda *) У мене є варіації від 0,12 до 0,3, а значення залежить від Vgs, VDS, W так що мені робити ???:-(

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back