про концепцію Foldback

P

phoebe

Guest
Може хто допоможе мені, щоб пояснити концепцію Foldback або дайте мені якийсь матеріал з цього приводу?

Я припускаю, що ви зверніться до Foldback обмеження струму. Це спосіб зміни поточного межі регулятор, заснований на вихідну напругу. Таким чином, граничний струм вище, якщо вихідна напруга вище і VIC-назад. У лінійних регуляторів ця перевага зберігання низькою розсіюваною потужністю в прохід транзистора при короткому замиканні умовах. Це тому, що в умовах короткого замикання всієї вхідної напруги знаходиться через перевал транзистора. Якщо у вас вимагають, щоб він також доставити masimum струм, розсіює потужність дуже висока. Тому, коли вихідна напруга стає нижче (і напруги на транзисторах пройти вище), вихідний струм ліміт зменшується. Локк на картинці. У Foldback разі короткого замикання нижче, і тільки тоді, коли регулюючим працює при номінальному напрузі повної наявних в даний час.

Як правило, Foldback використовується для обмеження струму. У найпростішому слові, перевага Foldback не тільки зробити вихідний струм менше, але також зробити висновок volytage нижче!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back