про дільник напруги

N

needforspeed

Guest
привіт, я хочу реалізувати дільник напруги на конденсаторах в серії Дірв підсилювачем MOS. програмне забезпечення Канн `т моделювати схеми, тому що ці немає постійного струму зсуву на затвор транзистора MOS. Я хочу знати, чи є ця схема працювати на самому чіпі. спасибі.

насправді схема працюватиме тільки для сигналів змінного струму, так як конденсатори dont формі дільника напруги постійного струму ... тому намагайтеся давати сигнал змінного струму і моделювання ....

Вона ніколи не буде працювати на чіпі. Як ви сказали, вам потрібно визначити постійна напруга біля воріт пристрою.

Концептуально ємнісного дільника працює як для змінного і постійного зміни у вхідному напрузі, тому що (1/sC2) / (1/sC1 +1 / SC2) = C1 / (С1 + С2), яка не залежить від частоти. Таким чином, будь-яка зміна вхідної напруги викличе пропорційне зміна у вихідних даних. Тим не менше, вихід цього ланцюга дуже сильно залежить від вихідного стану ланцюга (зберігати заряд в конденсатори), які не можуть бути гарантовані, якщо деякі додаткові схеми додав, щоб виправити це початкова умова. Крім того, схема не так легко змоделювати за допомогою аналізу змінного струму, якщо ви змушені пропустити симулятор первинний аналіз робочої точки і надати його імітатор, щоб зробити аналіз змінного струму. (Можливо, вам потрібно додати фіктивний резистор до землі з величезної вартості)

Концептуально, ємність має нескінченну опір на постійному струмі; Vin, таким чином, відключеного від ланцюга ..

Я думаю, що в реалізації кремнію, шапка ніколи не буде ідеальним кришкою. Обмежене опір між двома вузлами шапку. Тобто, завжди є струм витоку паралельно з кришкою. Зрештою, точка DC вирішується струм витоку. Це призвело до величезних варіації. Таким чином, розподіл напруги постійного струму з кришкою буде поганою ідеєю. Тим не менш, він все ще може бути використаний для високочастотного сигналу.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back