про дизайн пристрою SATA контролера IP

J

jjww110

Guest
Я хочу розробити SATA контролера пристрою, який RISC я вибираю?стандартний MCU або руку або AVR?Будь ласка, дайте мені ваш рада, THX заздалегідь!

SATA підтримує звичайний список стандартних команд ATA.Але є велика проблема, оскільки конкретний модуль (параллельно-последовательний/последовательно-параллельний перетворювач) доступні не для всіх.ATA команд ви можете підтримати в будь-який процесор ( "нормальний MCU або руку або AVR"), але що ви будете робити з ним?
Він повинен зробити десеріалайзера модуля.І не забувайте, SATA сигналів LVDS (апаратному рівні) дуже нечисленних видів підтримки таких процесорів усередині портів (FPGA підтримує їх частіше).

Висновок: використання готових SATA контролер на PCI SATA, деякі приймають до SATA і т.д.

Від http://www.ata-atapi.com/sata.htm

Обговорюючи SATA важко, тому що: а) SATA була створена "таємні товариства", яка забороняє членам від розмов за межами своїх засіданнях, б) поточні документи SATA доступні тільки для членів "таємного товариства", в) час SATA документ оприлюднюється це в основному застаріли і були замінені новими, але секретний документ, SATA, D) SATA "таємні товариства" є робота з Serial Attached SCSI (SAS) комітет (и) також замінити SCSI, E ) SATA документи, які є державними можуть бути або можуть бути повторно опублікована (можливо, з деякими змінами?) на T10 і T13 комітетів по стандартах.Все це робить SATA досить заплутаною безлад!

Не могли б ви сказати мені, що, коли ви кажете, контролер пристрої засоби .... Ви розробляти і університет шару інтерфейсу, Link шару інтерфейс і інтерфейс транспортного рівня всі ці необхідні для розробки, коли ми говоримо ?????? Пристрій контролера

Compvision, це правда, THT специфікації SATA важко отримати ??..... Coz Нещодавно я отримав золоту специфікації SATA.від чистого ..... Хіба це не справжнє Spec??

Коментарі Ласкаво просимо .....

Спасибо заранее ...

vcnvcc пише:

Не могли б ви сказати мені, що, коли ви кажете, контролер пристрої засоби .... Ви розробляти і університет шару інтерфейсу, Link шару інтерфейс і інтерфейс транспортного рівня всі ці необхідні для розробки, коли ми говоримо ?????? Пристрій контролераCompvision, це правда, THT специфікації SATA важко отримати ??..... Coz Нещодавно я отримав золоту специфікації SATA.
від чистого ..... Хіба це не справжнє Spec??Коментарі Ласкаво просимо .....Спасибо заранее ...

Ви можете завантажити специфікацію, коли ви користуєтесь Google для пошуку sata__2.5_gold.pdf!Моє питання: потенціал нормальних MCU для підтримки таких складних SATA команду?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back